מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשפטים שחיסלו לי את הרגשפאר02/09/2010
שלום.
אני נשוי 5 שנים + 1 .
כתוצאה ממשבר ביחסים עם אישתי בשטח המין (לאחר שהאמת שהרגשתי אותה כל השנים ואשר הוכחשה מצידה במהלך כל השנים ) אינני מסוגל ליזום מגע מיני איתה והיא אף דוחה אותי .
זה הביא אותי למצב שאני לא מרגיש ממש כלום אליה וכאשר היא יוזמת מין זה נעשה מכאני בלבד .
המכה הייתה שהיא הכחישה כל השנים שהיא:
לא נהנת ממין .
לא צריכה את זה .
פעם בשבוע מספיק לה .
והקשה ביותר היה המשפט : היא עושה את זה בשבילי .
שאלתי : איך חיים עם סיפור כזה .
תודה
אוהד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהד
אילן02/09/2010אוהד אני מבין את התיסכול שלך
אתה יכל לעשות שני דברים לשבת ולדבר איתה מה מפרע לך ואיך לפתר את הבעיה
וגם כן אי שתגד מה מפרע לה ואיך לפטר את הבעיה
שניכים יכלים ללכת לטיפול זוגי ולראות מה אפשר לעשות
עם כל הנסינות שלך להגע לפשרה והגעתה לדלת סגרה
אז תעזוב אותה
עם אהבה אתה אוהב אותה והאישה חשובה לך תלחם להגע לסכמים טובים
עם אתה מקבל קרירות ממנה וזה כבר בליתי נסבל תעזוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?
קרן02/09/2010קונים לה פרחים, מזמינים אותה למסעדה, מבקשים ממנה לספר בפרטי פרטים על ציפיותיה ממין ועל הפנטזיות שלה, על הדברים שהייתה רוצה לעשות, ומקשיבים בעיון בלי לשפוט וללעוג ובלי להגיד אחר כך מה אתה רוצה או איך אתה מתכוון לממש את מה שהיא רוצה.
פשוט בפעם הבאה שהיא תיזום מין תתחיל ממשהו שנראה לך משמעותי בעיניה.
אולם, אם אתה עד כדי דך נעלב מזה שתמיד ידעת שמשהו לא בסדר, אך העדפת לשים ראש בחול ועכשיו אתה משלם על כך- אז נותר רק להמשיך להיות מסכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנת ממין
רות בן-ציון שכטר04/09/2010אוהד שלום,
למעשה כתבת שאשתך לא נהנת ממין, ורק לאחרונה הודתה בכך בפה מלא.מתבקשת השאלה, למה אתה כל כך פגוע? זאת אשתך שלא נהנת ממין ! היא לא טענה שום טענה כלפיך. היא לט טענה שלא טוב לה איתך, שהיא לא נמשכת אליך,אלא שהיא לא נהנת ממין ויכולה לוותר על הפעילות הזו.אגב, ענין זה עשוי להשתנות. יתכן שבעוד זמן היא תרגיש אחרת ואז החשק המיני כן יתעורר.
יש הרבה מאד סיבות להעדר חשק מיני וכדאי לבדוק מה קורה לאשתך שכרגע אין לה חשק מיני.
גם אתה צריך לבדוק אם אתה רוצה להמשיך לחיות בזוגיות שבה המיניות היא במקום כל כך נמוך בסדר העדיפויות אצל אשתך.יכול להיות שכדאי שתפנו ליעוץ מיני/ זוגי כדי לפתור את הסוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)