נשיקות בתחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיקות בתחת
    סברינה
    18/11/2007

היי
    בפעם האחרונה ששכבתי עם בעלי רציתי לנשק לו את התחת הוא קצת התנגד (אלק אומר שהמקום לא נקי) הכוונה לא לליקוק פי טבעת אלא אלא את התחת עצמו וככה נישקתי שמה ומיששתי ומצצתי בהתלהבות והוא אמר שזה כיף לו וחבל שלא ניקה.....בקיצור הדבר הזה גרם לי לחשוב שאולי יש לו מחשבות על גברים מה דעתכם? (אני בת 25 דרך אגב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיקות בתחת

הוספת תגובה

• בכיף

dnmr
    18/11/2007

אני לא מתנגד שיעשו לי את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פתאום?

אחד אחר
    18/11/2007

זה שאנחנו הגברים אוהבים שנשים משחקות לנו עם התחת זה רחוק ממחשבות הומוסקסואליות. זה מדליק שאישה מלקקת לנו את התחת. מה לזה ולגברים אחרים? את מצחיקונת. אבל זה טבעי שמחשבות כאלה זוחלות לך לראש. אל תדאגי יותר מדי. הוא לא הומו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סברינה

ירון
    18/11/2007

צרי קשר סברינה אתן לך טיפ מעולה אייך למשוך אותו לקטע [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסברינה

18/11/2007

תגידי שנייה, לא הבנתי - הוא התנגד אבל בכל זאת עשית לו רימינג (ככה זה נקרא אגב)? וכמו שכתבו לך כאן - רק אצל הומופובים, חסרי ביטחון ומאצ'ואים יש רתיעה ממגע בפי הטבעת - פי הטבעת הוא מקור ידוע להנאה גברית.

הייתי עם הרבה גברים שנהנו מזה, וגם עם הרבה גברים שחששו מזה, אבל בכל מקרה - זה לא אומר שגבר הוא פחות גבר אם הוא נהנה מזה.

מצד שני, אני מכירה לא מעט בנות שרוצות את הגבר שלהן "גבר", אחד שישלוט בהן במיטה, יוביל ויהיה התגלמות הגבריות המסוקסת ולכן הן לא ירצו גבר שרוצה להנות בצורה "נשית". לכן, אני שמחה לראות שיש נשים שאוהבות את זה ככה גם כן.

מניסיוני, רוב הגברים אוהבים יכולים לאהוב את זה. רובם לא ינסו או שלא יודו בזה שהם אוהבים את זה ככה.... מאצ'ואים כבר אמרנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני איתך

Danydine
    21/11/2007

אין כמו רימינג טוב לגרוי וחירמון, חבל רק שרוב הנשים לא חושבות כך.... כמוך...
    מאצ'ו שמאצ'ו, גם אילו שחושבים שהם כאילו, נהנים מפינוקים מכל הסוגים כולל זה...
    נהפוכו, ככל שהגבר יותר מאצ'ו כך הסגידה העצמית שלו גבוהה יותר וכל פינוק שיקבל רק יעלה את הערכתו העצמית המופרזת (ובטעות יסודה) לדרגות גבוהות יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד יותר שטויות

מוש
    20/11/2007

אם הוא לא היה אוהב היית צריכה לחשוד ולחשוש
    הכחי נורמאלי זה לאהוב נשיקות בתחת וליקוקי חור הלוואי אישתי הייתה פועלת ככה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקות

ל
    20/11/2007

יקירה, תראי לו שגם את אוהבת את זה, תבקשי ממנו שיחדיר גם אצבע לפי הטבעת או את הלשון
    תראי לו שאת נהנת מה?! תלמדי אותו שזה חלק מסקס ואין בזה שום רמז למה שאת חושבת...
    תהנו מזה ביחד, אולי גם בסופו של דבר תעשו אנאלי, בכל מקרה, לדעתי בסקס, צריך לנסות הכל, אין גבולות זה מה שמייחד את זה כל כך
    תהנו אחד מהשני בכל צורה שהיא, תלמדי אותו והוא אותך וכך תגוונו את הסקס שלכם...
    בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש ממש לא

סיון936
    30/11/2007

זה איזור מאוד רגיש שיש בו הרבה מאוד הנאה מינית. גם הגבר הכי סטרייט שיש יהנה שם... את צריכה להיות מאודרת שבעלך מסכים לשתף איתך פעולה, יש המון גברים שמפחד יסרבו...
    אגב - אל נקודת הג'י של הגבר את יכולה להגיע ע"י החדרה של אצבע לפי הטבעת שלו , זה לא הופך אותו להומו, זה הופך אותך למשהו שהוא תמיד יעריץ!!!
    תהני מזה!!! אגב אם את מחדיה לו אצבעות - תעשי את זה עם קונדום על האצבעות - יותר סטרילי ונעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו