צעיר מעניין וחסר נסיון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעיר מעניין וחסר נסיון...
    אבי - דתל"ש
    04/09/2010

היי, אני בן 25, דתי לשעבר ולא היתה לי חברה רצינית עד כה. אני לא מרגיש בעייה מיוחדת עם עצמי, אני חברותי, חמוד, ונראה טוב. בכל אופן אני מרגיש חוסר ביטחון בכל העינים של קשר עם בנות, כנראה בגלל זה. מה עלי לעשות, האם צריך איזה טיפול מיוחד, או שסתם כדאי לי פשוט להמשיך לנסות. אני לא מסתיר את זה מבנות, כי אני שונא להסתיר...
    הייתי רוצה לשמוע מנשים - עד כמה זה באמת מפריע לכן שהגבר חסר ניסיון בתחום המיני. בשאר התחומים אני בסדר גמור ואםילו די מצליח... גם לשמוע מה יש לגברים להגיד,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעיר מעניין וחסר נסיון...

הוספת תגובה

• תוספת

אבי - דתל"ש
    04/09/2010

סליחה, לא הייתי מספיק ברור: לא הייתה לי חברה וגם שלא שכבתי עם בחורה רגילה (רק פעמיים עם נערת ליווי )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר נסיון

רות בן-ציון שכטר
    04/09/2010

לדתל"ש שלום,
    כשם שאתה חסר נסיון, יש בנות רבות במצבך. בחוסר הנסיון יש קסם וחן מסוימים.תתחיל עם בנות שמוצאות חן בעינך, אל תסתיר . בודאי תהיה בת שתבין את הקסם שבחוסר הנסיון שלך ותשמח להצטרף למסע שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אבי - דתל"ש
    04/09/2010

מאוד נחמד לשמוע דברים כאלה, מחמם את הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו