חבר עם אובססיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר עם אובססיות
    קסם
    06/09/2010

שלום,
    אני בחורה צעירה בשנות ה20 שלי, אני נמצאת בתוך מערכת יחסים כבר שנה ובן הזוג שלי לא מפסיק לצרוך פורנוגרפיה באופן שהוא לדעתי די אובססיבי, הוא לפחות חמש פעמים ביום פותח את אתרי הפורנו ומביא את עצמו לסיפוק.
    גם במשך תקופה ארוכה היו לו שלל תמונות פורנוגרפיות שלי שבצורה כנה מתחרות בכל אחת מהתמונות שבאתרים. את התמונות היו לו כי חשבתי שאולי ככה זה יפסק לפחות כלפי האתרים.
    ולמרות זאת הוא המשיך בקצב היומיומי. את התמונות מחקתי בנסיון להרגיש בחזרה בחורה איכותית ולא זולה, קשה לי להיות סתם עוד תמונה מבין אלפי שחקניות פורנו..
    אני מודעת לזה שכל אחד רשאי לענג את עצמו בעת הצורך אבל זה כבר בצורה שגורמת לי להרגשה מאד זולה , וגם מוריד לי את החשק המיני.
    (ושלא תבינו לא נכון התאווה המינית שלי מאד בריאה בד"כ). הוא לא מבין וטוען ש"ככה אני, אני דפוק".
    אני ממש מבקשת לשמוע דעות נוספות בעניין... ואולי גם עצה לא תזיק פה.
    בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר עם אובססיות

הוספת תגובה

• חבר עם אובססיות

ד``ר דניאל וטלמן
    07/09/2010

קסם שלום,
    על פי תאורך בהחלט מדובר כאן על התנהגות קפייתית התמכרותית לתכנים פורנוגרפיים ועיסוק תמידי במין ע"י החבר שלך.
    במידה והוא אינו מוכן או יכול להפסיק את התנהגותו לבד, כדי שיפנה לטיפול בנושא.
    אם התנהגותו של החבר גורמת לך תחושות והרגשה לא טובה כמו שאת כותבת, ואין שינוי בהתיחסותו לנושא ולרגשותייך, ממליץ לך לעזוב אותו ולסיים את הקשר (ודאי שאין לו תמונות שלך במצבים אינטיממים...)
    בברכת שנה טובה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו