מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על חדירהסמדר06/09/2010
שכבתי עם חבר שלי - הוא התחיל לחדור (אנאלי) בלי קונדום, והאיבר שלו היה קצת רטוב... אח"כ הוא יצא, שם קונדום, וחזר לאנאלי שוב קצת, יצא (בלי לגמור) וחדר רגיל, לאיבר המין שלי, עם אותו הקונדום. יש סיכון בזה? ז'תומרת, מבחינת זיהומים אני מניחה שזה לא היה חכם, אבל מבחינת הריון? זה שהוא השתפשף עם הקונדום באותו מקום שקודם הוא היה בלי וקצת הרטיב, ואח"כ חדר אליי...
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי
רות בן-ציון שכטר07/09/2010סמדר שלום,
מבחינת הבטיחות להריון, אם הקונדום לא נקרע אין שום בעיה.
מבחינת הגיינה , לא מומלץ במיחד המעבר מפי הטבעת לנרתיק. יחד עם זאת אם את מרגיש טוב ואין שום תגובה , סימן שהכל בסדר.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)