מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחות משקיע?נ07/09/2010
שלום, אני בת 24 וחבר שלי ב25. אנחנו כבר יותר מחמש שנים ביחד. במהלכם הסקס תמיד היה מדהים, מלא אש ותשוקה. בחודש האחרון היו לנו ריבים יותר מהרגיל, ומין תחושה לא רגועה שכאזת בנינו. באחת השיחות בן זוגי אמר שהוא מרגיש כאילו אין בנו כבר אש,שהוא עדיין נמשך אליי אבל כאילו האש ירדה והכל עייף..גם אני הרגשתי ככה אבל עברה לי התחושה.
מאז השלמנו והוא אמר שהוא מרגיש שחזרנו לעצמנו.אבל בפועל זה לא ממש ככה..
אני יכולה להעיד שבשבועיים האחרונים הסקס התקצר מ20 דקות ל 7 דקות אם לא פחות. בעבר לפני שבן זוגי היה גומר הוא היה מתאפק,יוצא ממני,הייתי מרגיעה אותו קצת ואז ממשכים לתנוחה הבאה..וכך היינו נהנים מזמן ארוך יותר
הוא בעצמו היה מתחנן שאצא ממנו כדי שירגע כדי שנוכל להמשיך עוד ועוד..אבל היום אחרי 2 תנוחות שכל אחת מהן 2 דקות הוא פשוט גומר. אחרי שהוא מסיים הוא שואל אם נהניתי,ושהיה לו כיף,ושהוא השקיע..ואני מחייכת ומהנהנת כי אני לא רוצה לפגוע בו,אבל אני פגועה בעצמי כי אני מרגישה שלא איכפת לו כבר שזה יהיה ארוך כמו פעם. אני לא יודעת איך לגשת ולדבר אליו כי הוא מאוד רגיש בעניין, אם להרפות ולחכות אולי זה יעבור..אבל אני מסתובבת עם תחושות לא נעימות והוא מרגיש שאחרי שהוא גומר אני מוזרה טיפה, ויותר מוכנסת בעצמי. אני לא יודעת מתי ואיך לגשת אליו בנושא.אני מאוד אשמח אם תתנו לי הצעות, כי מאוד חשוב לי לפתור את זה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחות משקיע
ד``ר דניאל וטלמן07/09/2010ובכן קשר שנמשך חמש שנים צפויים בו עליות וירידות גם בתחום של תשוקה מינית.
חוץ מזה זה בסדר גמור להינות ממין שאינו ארוך ונמשך 20 דקות כל פעם. מין זה מקום להנאה פורקן וכייף, ברגע שהופכים אותו לעבודה והשתדלות זה עלול להפחית את הכייף וההנאה ובהמשך גם את החשק.
מציע לך לרדת מהעניין ולהפחית את הלחץ, מכיוון שזה ירחיק את חברך וישפיע לשלילה על הקשר שלכם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)