מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב היא חוזרת לסורהפאר08/09/2010
היי.
אני נשוי למעלה מעשר שנים נשואים שתמיד היו בהם חוסר סיפוק מיני .
בהסכם פשרה והבנות שהיה לנו בשיחה גלויה בנושא לאחר משבר שנגרם בגלל חוסר החשק של אישתי הסכמנו לקיים יחסי מין ל:2-3 פעמים בשבוע ובגלל שלאשתי אין חשק מי יודע החלטנו שהיא היוזמת .
ההסכם החזיק מים תקופה קצרה והנה אשתי חזרה לסורה למצב שהיה לפני המשבר שרציתי להתגרש ממנה בגלל חוסר החשק שלה לקיים יחסי מין והבדלי הצרכים הקיצוניים בינינו , דרך אגב היא עברה בדיקות רפואיות + עברנו יעוצים מין וזוגיות שונים שלא שיפרו את המצב והביאו אותנו להסכם פשרה זה לצערי .
אשתי לא מעלה את הנושא כנראה מתוך כוונה לא להתחיל מחדש ומתוך תקווה שאולי אשלים עם המצב , כי היא רגילה שאני העלתי , מעלה את הנושא הזה כל פעם במהלך חיינו המשותפים (כי לה כנראה זה לא מפריע) .
בעבר אני העלתי את הנושא , אני יזמתי שינוי ואף הליכה ליעוץ , הכול בא ממני כי לי זה חסר ולא לא לכן זה בא ממני , היא מבחינתה באם לא העלה את הנושא תמשיך ותחזור למצב העבר (לפני שרציתי להתגרש ממנה .)
מה הצעתכם במקרה כמו שלי , המצב הוא שאצלי המרירות עולה ומצטברת וזה יביא מחדש לפיצוץ נוסף שאין בו דרך חזרה , אין לי כח נפשי להעלות מחדש את הנושא ולהשלים לתדירות החוסר חשק שלה, נמאס לי ואני מיואש מכל המערכת איתה .השלמתי לחוסר החשק בתנאי שנקיים יחסים 2-3 פעמים בשבוע בתקווה שמשהו ישתנה אבל זה לא נראה כך והמצב אף מחמיר .
היא הבטיחה לי שתשקיע ותשתנה ותיזום שיהיה לנו טוב ביחד ואני אראה את השינוי תוך מספר חודשים ובאם לא יהיה שינוי היא לא תחזיק אותי בכח .
הבעיה היא שהיא הבטיחה וזהו , הנה היא חזרה מהר מאוד לסורה , האם לשוחח איתה מחדש למרות ששוחחנו בעבר מי יודע יודע כמה פעמים , אני מרגיש מושפל ומשתגע שלה זה לא מפריע ולמה היא לא מעלה את הנושא .ונותנת לכוס להתמלא מחדש למצב של משבר שאין בו דרך חזרה , היא אף פעם לא שאלה וגם היום האם טוב לי , האם אני מסופק וכו"י .
אני מבחינתי משתדל לא ללחוץ עליה , משקיע בה , בבית ובילדים על מנת לעזור לה שיהיה לנו טוב ביחד אבל כנראה שזה לא הולך .
תודה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב היא חוזרת
ד``ר דניאל וטלמן08/09/2010לפרי שלום,
העדר או ירידה בחשק המיני, ברצון להיות ולחוות את המקום המיני הינה תופעה שכיחה ומוכרת בקרב זוגות רבים. המצוקה והקושי נובעים כמו שכתבתה מהפער בצורך וברצון לקיים יחסי מין.
הסיבות הן רבות ומגוונות: גופניות, הורמונליות, כאבים צריבה, מחלות שונות ותרופות רבות המשפיעות לרעה על החשק המיני.בנוסף יש הרבה גורמים רגשיים נפשיים המעקבים ופוגעים בחשק המיני: דיכאון,דימוי עצמי, חינוך נוקשה, יחסים שליליים ("יחסי מין הם מין של יחסים")העדר משיכה, כעס, תסכול ועוד.
קשה מאוד לשנות ולשפר את הDRIVE (החשק המיני) של בן/בת הזוג מבלי שיודעים מה הגורם או הגורמים.
לחייב את בת הזוג להיות במקום המיני עבורך, למרות שאינה מעוניינת זו לא הדרך.
לאחר כל הבקשות והרצון שלך לטפל ולשנות את המצב.. ולאחר שהדברים חוזרים לקדמותם ואין שינוי לדעתי יש לשקול אפשרות של פרידה, בתקווה שתמצא בת זוג שאוהבת ומעוניינת בקשר מיני כמוך.
בברכת שנה טובה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כנס
לי09/09/2010אני ממש מבינה אותך, אני בת 36 נשואה מעל 10 שנים+ ילדים
ואני נראית טוב וסקסית אבל בעלי מספיק לו פעמיים בחודש.
לא עזר שום דבר, טיפול, בכי, פיתויים, להתעלם, לשוחח, ניסיתי הכל!!
ניסיתי גם לבגוד אבל ראיתי שזה לא פתרון כי אני מרגישה גועלאחר כך.
בעלי פשוט לא מתעניין במין ולא הוא לא בוגד בוודאות וגם לא הומו.
זה לא היה ככה בתחילת הנישואים.
אני ממש אבודה ולא רוצה להתגרש בגל הילדים ושהוא אבא טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רובי22/09/2010גם אני באותו מצב,
אם בא לך להכיר לקשר מהנה אנא צרי עימי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים בחודש ?
אריק22/09/2010גברתי היקרה !
פעמיים בחודש מלמדים, להלן:
א. את אישה מכוערת
ב. את לא סקסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פיתרון
טום24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לי מפריע התלונה על האישה?
מאור26/09/2010מה זה מכונת כביסה? איך עושים הסכמים שכאלה בכלל?
סקס זה כמו שנכתב כאן לפניי מין של יחסים לא פיקניק על הדשא. זה משהו שעושים כי צריכים ורוצים. אם לא בא מבפנים לא מזייפים את זה או ממלאים אחר הוראות היצרן באשר למינון וכמויות.
חוצמיזה עם השנים פעמיים בשבוע זה יפה מאוד וגם על פעם אפשר להתפשר.
יותר ממה שיש לה צורך רק ימאיס אותך עליה והיא תרצה אפילו פחות ופחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)