מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם...אני08/09/2010
היי יצאתי לאחרונה מקשר של שנתיים הגבר הראשון שלי
לאורך רוב הקשר הרגשתי שהזמן שלנו ביחד תמיד קצוב דבר ששיגע אותי,ולכן גם הזמן שלאחר הסקס הבחור ייאלץ ללכת,הרגשתי שאין מספיק אנחנו אחרי הסקס,כמובן יצאנו בילינו דיברנו היה קשר נפלא במשך שנה וחצי ברמה הוא ואני,הקשר המיני מאוד השתר עם הזמן הוא היה פרטנר קשוב ואני גם למדתי להיפתח. בחצי השנה האחרונה נשבר לי מהידיעה שהוא לא מספיק איתי ועצבן אותי שחלק נכבד מהזמן "הולך" על הסקס וגם עוד הרבה בעיות,בקושי שכבנו ולא נהנתי והרגשתי שאנחנו לא מספיק מחוברים נפשית כבר,הקשר נגמר סוף סוף, וכעת אני יכולה לממש 2 פנטזיות,2 בחורים שמכירה כבר שנים ,שבתמימותי חשבתי שלא תהייה לי הזדמנות לממש, אחד מהם ואני נפגשנו יש בינינו חיבור נפשי של שנים רבות,כשהגענו למיטה,חשבתי על זה שכמה שהוא פנטזיה מבחנתי וברשימת ה"לעשות" יש שפ עבר,אבל אם יהיה עתיד זה לא מתאים,ובהרגשה טובה מאוד לא שכבנו רק אהבנו,וגם מהתגובה שלו כשהלך שמחתי שלא שכבתי,
ושהתניית האהבים נעשתה עד אתה מהרגשת אהבה תוך כדי קשר וחברות וכל מה שיש לפני וכל מה שיש אחרי (גם אם המינון לא היה לטעמי..)
סליחה על ההקדמה הארוכה, מה דעתכם האם לתת "סיכוי" לפנטזיה השניה ?...אני לא יודעת אם הוא עדין בקשר או לא,אבל אם לא אז עם השני היה חיבור מיני הרבה יותר מורכב ומשמעותי ...האם גם אותו לבדוק איפה הדברים עומדים כיום?
והאם...יש בחור חדש-ישן שבחיי כעת,אנחנו יוצאים ומשוחחים,ומתחילים להפתח ולדבר וליזום ולתכנן
הרבה דבריפ שמוצאים חן בעייני ,איך ואל תידו לי רק "תרגישי" להמשיך או לדעת אם להמשיך את בניית והתפתחות הקשר ולא לקדם אותו לכיוון מיני לפני שיש בסיס נפשי וזוגי חזק מספיק,מאוד חשוב לי שאם אני אשכב איתו או מישהו אחר בהמשך זה יהיה מקשר וקרבה ואיך לא להגיע למצב שנשכב ואז פתאום ייעלם הקשר, יש לציין שזה ממש לא מה שהיה עם החבר,עם החבר היה גם סקס וגם קשר מדהים בסכ"ה במשך שנה וחצי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה
ירון08/09/2010מכל הסיפור ההזוי הזה שכתבת את חייבת טיפול נפשי ומהר את חיה בסרט דמיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)