מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאת זרע מהקונדוםבחור מודאג12/09/2010
שלום רב,
קיימתי יחסי מין עם חברתי. הקונדום לא נקרע, חלילה.
אחרי שגמרתי, נשארתי "בפנים" 2-3 דקות. הזקפה ירדה והקונדום נותר תפוס באיבר המין של החברה. כש"יצאתי" ממנה, איבר המין שלי יצא ללא קונדום עליו. הקונדום נותר תפוס אצל בת הזוג שלי.
חשוב לציין שכאשר "יצאתי" לא החזקתי את הקונדום בטבעת, כפי שאומרות ההוראות.
אנחנו קצת חוששים שאולי זרע הצליח לצאת מהקונדום החוצה ולהגיע לבת הזוג שלי. הקונדום מכיל קוטל זרע, אבל האם ניתן לסמוך עליו ב-100% שהוא קוטל את כל הזרע שנמצא בתוכו?
כמו שהבנתם, אנחנו מודאגים, ואני מבקש לדעת האם יש חשש להריון במצבים כאלה. האם על חברתי ליטול פוסטינור בהקדם האפשרי ?
מישהו יכול לספר לי כאן מניסיונו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאת זרע מהקונדום
ד``ר דניאל וטלמן13/09/2010אתם יכולים להרגע. הסיכוי להריון במצב זה שואף לאפס.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת...
בחור מודאג15/09/2010תודה על תגובתך.
אני מעוניין להודיע לך ששאלתי את השאלה הזאת גם בפורום של קופ"ח כללית.
.
עם זאת, אני מעוניין לציין שיחסי המין התקיימו בזמן הביוץ החודשי, ועל כך אני מודאג מאד.
שם התגובות היו שהסיכון ממשי וקיים, ושכדאי לקחת פוסטינור. אנחנו נמצאים עכשיו יותר מ-72 שעות מהארוע. אבל, קראתי שהפוסטינור יעיל גם אחרי יותר מ-72 שעות ופחות מ-5 ימים.
החברה די משוכנעת שכלום לא קרה, ומצד שני אני מבין את חוסר הרצון שלה לקחת פוסטינור (מאחר ומדובר בתופעות לוואי לא נעימות). תוכל להסביר לי קצת על תופעות הלוואי של הגלולה הזאת. אני יודע שעל כל אישה זה משפיע בצורה שונה, אך בכל זאת אשמח אם תוכל לתת סינריו של תופעות לוואי שהן שגרתיות עבור רוב הנשים.
ושוב,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)