מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרטיבהאסתר13/09/2010
שלום רב,
בת זוגתי החדשה מדהימה ואנחנו מאוהבות אחת בשניה.. הבעיה היא שהיא לא מרטיבה היא אף פעם לא הרטיבה, לא עם בנים ולא עם בנות, היא מאוד מינית וגם אני מאוד מינית והסקס ביננו מעולה, היא בעיתית קצת בקטע של לגמור אבל גם את זה הצלחתי לגרום לה כמה פעמים..
הבעיה שהיא לא מרטיבה מציקה מאוד לשתינו ובעיקר לה, אני כבר לא יודעת מה לעשות.. היא רטובה מבפנים אבל זה לא מוצא את דרכו החוצה.. אנחנו ניסינו כמה תנוחות שונות וכמה פעמים אבל זה לא עוזר.
האם יש דרך מסוימת שהיא תוכל להרטיב גם מבחוץ?
או שזאת בעיה רפואית..? אנחנו כבר לא יודעות מה לעשות ובגלל זה החלטנו לפנות אליכם.. אני מודה לכם מראש.
שנה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל סיכוך
רות בן-ציון שכטר13/09/2010אסתריקה שלום,
לבת הזוג שלך אין שום בעיה רפואית!!!!
ראשית, לא כל הנשים מפרישות נוזל מהנרתיק החוצה. בעוררות המינית יש רטיבות בנרתיק , לא בהכרח הנוזל מופרש החוצה. אין קשר בין ההפרשה הנ"ל להנאה מינית . וגם אין קשר בין ההפרשה הנ"ל לבין הגעה לאורגזמה. חשוב ששתיכן, את ובת הזוג שלך תהנו מיחסי המין , תהנו מהיחסים בינכן. אגב, גם ההגעה לאורגזמה אינה תלויה בהכרח ביחסים בינכן , אלא ביכולת / אישיות של האישה להרגע ולהתמסר להנאה המינית וכך להגיע לאורגזמה.
אני מאחלת לכן שתמשיכו להנות מהזוגיות שלכן ומהמיניות שלכן,
שנה טובה ונפלאה,
רותי בן ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אסתר14/09/2010הבנתי... ובעצם אין אופציה לשנות את זה?
זה חלק מהגנטיקה שלה..?
ותודה רבה וגמר חתימה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)