לא מרטיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרטיבה
    אסתר
    13/09/2010

שלום רב,
    בת זוגתי החדשה מדהימה ואנחנו מאוהבות אחת בשניה.. הבעיה היא שהיא לא מרטיבה היא אף פעם לא הרטיבה, לא עם בנים ולא עם בנות, היא מאוד מינית וגם אני מאוד מינית והסקס ביננו מעולה, היא בעיתית קצת בקטע של לגמור אבל גם את זה הצלחתי לגרום לה כמה פעמים..
    הבעיה שהיא לא מרטיבה מציקה מאוד לשתינו ובעיקר לה, אני כבר לא יודעת מה לעשות.. היא רטובה מבפנים אבל זה לא מוצא את דרכו החוצה.. אנחנו ניסינו כמה תנוחות שונות וכמה פעמים אבל זה לא עוזר.
    האם יש דרך מסוימת שהיא תוכל להרטיב גם מבחוץ?
    או שזאת בעיה רפואית..? אנחנו כבר לא יודעות מה לעשות ובגלל זה החלטנו לפנות אליכם.. אני מודה לכם מראש.
    שנה טובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרטיבה

הוספת תגובה

• נוזל סיכוך

רות בן-ציון שכטר
    13/09/2010

אסתריקה שלום,
    לבת הזוג שלך אין שום בעיה רפואית!!!!
    ראשית, לא כל הנשים מפרישות נוזל מהנרתיק החוצה. בעוררות המינית יש רטיבות בנרתיק , לא בהכרח הנוזל מופרש החוצה. אין קשר בין ההפרשה הנ"ל להנאה מינית . וגם אין קשר בין ההפרשה הנ"ל לבין הגעה לאורגזמה. חשוב ששתיכן, את ובת הזוג שלך תהנו מיחסי המין , תהנו מהיחסים בינכן. אגב, גם ההגעה לאורגזמה אינה תלויה בהכרח ביחסים בינכן , אלא ביכולת / אישיות של האישה להרגע ולהתמסר להנאה המינית וכך להגיע לאורגזמה.
    אני מאחלת לכן שתמשיכו להנות מהזוגיות שלכן ומהמיניות שלכן,
    שנה טובה ונפלאה,
    רותי בן ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

אסתר
    14/09/2010

הבנתי... ובעצם אין אופציה לשנות את זה?
    זה חלק מהגנטיקה שלה..?
    ותודה רבה וגמר חתימה טובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו