כאבים בזמן היחסים בצד ימין והפרשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן היחסים בצד ימין והפרשות
    לין
    14/09/2010

שלום דר,
    אני בת 23 נשואה לגבר מקסים בן 33 כבר חודש ושבועיים. אנחנו מאוד נהנים מיחסי המין שלנו ומקיימים יחסים כל יום פעם עד פעמיים ביום.לפני החדירה, בעלי מלטף לי את הדגדגן באצבע שלו תוך כדי התעלסות ואני מאוד נהנית, אחרי כמה דקות מתחילים להיות לי כאבים בשריר שבצד ימין ליד הדגדגן- אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ ומתחשק לי יותר מין, בעלי ממשיך עם האצבע ותמיד בשלב זה אני מתחילה לבכות ומבקשת ממנו שיפסיק עם זה, לפעמים אפילו זה מפריע לי ואני מבקשת מנו שיפסיק והוא לא מבין למה.. (יש לציין שאני מאוד אוהבת להגיע לשלב הזה ואני מאוד נהנית כשהוא משחק לי בדגדגן עם האצבע שלו לפני החדירה - אך אני לא מבינה מה זה הכאבים האלה? מה זאת אומרת? ולמה אני בוכה תמיד בשלב הזה ומרגישה שאני רוצה לאכול אותו יותר ויותר.

שאלה נוספת - כשבעלי מחדיר את איבר המין שלו לתוך שלי- והוא גומר בפנים , אנחנו נחים מעט כדי שהזרע לא ייצא החוצה (אנחנו מעוניינים בילד/ה = היריון), אחרי כמה דקות הוא מוציא את האיבר מין שלו,ולפעמים יש הפרשות- מה זה ההפרשות האלה? ואני ממשיכה לנוח בערך כ- 10-15 דקות,כדי שאוכל להיכנס להיריון. ואז אני עומדת - ותמיד יש הפרשות בצבע לבן בזמן הזה או בזמן המנוחה ובעלי תמיד מודאג מזה. האם יש צורך לדאגה??

מחכה בדחיפות לתשובות,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנשואה הטריה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/09/2010

ראשית נשמע שיש לכם מין מעולה.
    את כותבת שלאחר שמתחיל הכאב את מרגישה שאת עומדת להתפוצץ ומתחשק לך יותר מין. לא ברור למה את מתכוונת, האם את מתפוצצת מכאבים או מהנאה?
    היכן את חווה את הכאב? האם הוא עם החדירה או תוך כדי שבעלך משחק לך בדגדגן עם היד?
    הבכי יכול לנבוע מריגוש או מאורגזמה (יש נשים שבוכות או צוחקות כתגובה רגשית עוצמתית לאורגזמה) או אולי הבכיח נובע מכאב?
    לגבי ההפרשות, במידה ולא מדובר בהפרשות של זרע (אחרי משגל לא כל הזרע נשאר בנרתיק וחלקו מופרש החוצה גם אם שכבת על הגב רבע שעה) את צריכה לקבוע עם רופא/ת נשים כדי להבדק.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך...

לין
    14/09/2010

שלום דר,
    הבכי הוא בזמן שבעלי "משחק" לי בדגדגן עם האצבע שלו וזה מתוך הנאה מוחלטת - אני מתה על השלב הזה. אך, בשלב הזה, יש כאבים בצד ימין במפשעות, יש להודות שהכאב הזה הוא כאב שאני אוהבת מאוד להגיע אליו, והוא מפתה אותי יותר, אבל מעניין אותי מה זה הכאב. אשמח אם תענה לי.
    לגבי המנוחה שלי אחרי היחסים, אני חייבת לנוח כמה דקות ואז לעמוד וללכת לנקות את איזור המין שלי או שבלי שום קשר למנוחה הזרע יכול להיתפס אצלי ואוכל להיכנס להיריון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך

ד``ר דניאל וטלמן
    14/09/2010

יתכן שהכאב נחווה מעוצמה גבוהה של הנאה. יש מצבים שבהם הגבול בין הנאה לכאב מעורפלים, את כותבת שאת אוהבת את הכאב ושאת מאוד רוצה להגיע אליו, זה דומה לאדם שיש לו כאב שיניים ומשחק עם הלשון בשן הכואבת למרות שזה כואב זה נעים לאותו אדם.אנשים שנהנים מסדומזוכיזם מדווחים שהם נהנים ומרוגשים מאוד מהכאב ולעיתים אף מהסבל (נפשי או פיסי).
    את בהחלט יכולה להרות גם אם לא תנוחי לאחר המשגל.השתדלי לא לנקות ולהחדיר מים וסבון לנרתיק מיד לאחר המשגל.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו