סחרחורות ויחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות ויחסי מין
    א
    15/09/2010

שלום

התחלתי לקיים יחסי מין לפני כחודשיים. בפעם הראשונה היה קשה לחדור עד הסוף ואחרי כמה ניסיונות זה הצליח ואז היתה לי סחרחורת ולא הרגשתי טוב. הנחתי שזה בגלל המאמץ וההתרגשות שבקיום היחסים בפעם הראשונה.
    אולם מאז כמעט אחרי כל פעם שעושים את זה, אני מקבלת סחרחורות ונהיה לי חם מידי..בפעם האחרונה הסחרחורות נמשכו כמה דקות ספורות. אני לא מבינה למה זה קורה לי? יש לכך הסבר הגיוני ??

כמו כן עליי לציין שתמיד בכל פעם שעושים את החדירה הראשונה - כואב לי (לא כמו בפעם הראשונה אבל עדיין כואב) ואז בחדירות הבאות זה הרבה יותר קל. זה תמיד חוזר על עצמו.. האם זה יעבור לי עם הזמן (והניסיון)?

תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות ויחסי מין

הוספת תגובה

• סחרחורת ויחסי מין

ד``ר דניאל וטלמן
    18/09/2010

לגבי הסחרחורת שאת מתארת, לא לגמרי ברורה לי הסיבה. תכן שמדובר על לחץ ומתח שמשתחרר לאחר קיום יחסי המין שגורם לתחושת סחרחורת. יתכן גם מצב שכתוצאה מחוויה של אורגזמה יש נשים המתארות תחושה של סחרחורת. ממליץ להתיעץ עם רופא/ה המשפחה.
    לגבי הכאב בחדירה, בהחלט יתכן שעם הזמן את תהי פחות מתוכה ויותר "משוחררת" ואז גם הכאב יפסיק.
    ממליץ לך להשתמש בחומר סיכה (K-Y או חומר סיכה אחר על בסיס מים) ניתן להשיג גם בסופרפארם, לפני החדירה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו