מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות ויחסי מיןא15/09/2010
שלום
התחלתי לקיים יחסי מין לפני כחודשיים. בפעם הראשונה היה קשה לחדור עד הסוף ואחרי כמה ניסיונות זה הצליח ואז היתה לי סחרחורת ולא הרגשתי טוב. הנחתי שזה בגלל המאמץ וההתרגשות שבקיום היחסים בפעם הראשונה.
אולם מאז כמעט אחרי כל פעם שעושים את זה, אני מקבלת סחרחורות ונהיה לי חם מידי..בפעם האחרונה הסחרחורות נמשכו כמה דקות ספורות. אני לא מבינה למה זה קורה לי? יש לכך הסבר הגיוני ??
כמו כן עליי לציין שתמיד בכל פעם שעושים את החדירה הראשונה - כואב לי (לא כמו בפעם הראשונה אבל עדיין כואב) ואז בחדירות הבאות זה הרבה יותר קל. זה תמיד חוזר על עצמו.. האם זה יעבור לי עם הזמן (והניסיון)?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת ויחסי מין
ד``ר דניאל וטלמן18/09/2010לגבי הסחרחורת שאת מתארת, לא לגמרי ברורה לי הסיבה. תכן שמדובר על לחץ ומתח שמשתחרר לאחר קיום יחסי המין שגורם לתחושת סחרחורת. יתכן גם מצב שכתוצאה מחוויה של אורגזמה יש נשים המתארות תחושה של סחרחורת. ממליץ להתיעץ עם רופא/ה המשפחה.
לגבי הכאב בחדירה, בהחלט יתכן שעם הזמן את תהי פחות מתוכה ויותר "משוחררת" ואז גם הכאב יפסיק.
ממליץ לך להשתמש בחומר סיכה (K-Y או חומר סיכה אחר על בסיס מים) ניתן להשיג גם בסופרפארם, לפני החדירה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)