איבר המין הנשי ובעייתו ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר המין הנשי ובעייתו ...
    אביבה
    15/09/2010

שלום , אני בת 21 ועוד לא קיימתי יחסי מין למרות שאני נראית טוב. כל חברי כמעט כבר קיימו יחסי מין והם מאוד נהנים ומספרים חוויות מבני הזוג. הגברים שביניהם תמיד מדברים על כמה שחשוב לך שאיבר המין של בת זוגתם יהיה מגולח לגמרי או לפחות באזור השפתיים ושהם לא מוכנים לקיים יחסי מין עם אישה שלא מסירה שם את השיער. לאחר ניסיונות רבים להסיר את השיער מהאזור גיליתי שאני פשוט לא מסוגלת כי אז איני יכולה לרוקן את השלפוחית במקום ציבורי. מה שקורה , שבזמן השתן כשאין שיער על איבר מיני כל השתן נוטה לכיוונים לא נכונים וכל מכנסי נרטבים..כבר נורא הובכתי מהמצב הזה כמה פעמים. שאלתי את חברותיי אם גם להן זה קורה אך טענו שאין זה קורה להן . אני מאוד מוטרדת שכאשר ארצה לקיים יחסי מין הגבר איתו ארצה להיות ייגעל מזה . ובטח ובטח שלא נגיע למין אוראלי לפי מיטב הבנתי מחבריי הרבים וסיפוריהם. בנוסף זה גם די דוחה אותי. אני אוהבת את זה חלק וזה נורא מפריעה לי שאני לא יכולה . האם יש בעיה באיבר המין שלי ? האם זה בגלל שאני מאוננת והשפתיים מתנפחות? איך אוכל להתמודד במצב מביך שבו בן זוגי ייגעל ממני ? כבר במערכות יחסית קודמות בצעירותי עוד שלא הגעתי בכלל לשלב קיום יחסי המין רק מקיסמון להורדת חולצה האקסים טענו כי הם אוהבים את זה חלק וכשזה יגיע לזה הם ירצו שאגלח . ומשם התחילו הניסיונות גם לגלח בצורות שונות...הבעיה שאפילו שאני מוציאה טיפה יותר מקו בקיני ולא הכל אפילו מעט מהשפתיים זה קורה. ואאני לא יכולה לשבת בשירותים ציבוריים כי בד"כ כלל הם לא נקיים במקרים חריגים אפשר להניח נייר טואלט וגם אז זה נוטה על העור וזה קצת שורף. מה לעשות? תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר המין הנשי ובעייתו ...

הוספת תגובה

• מה זה הקשקוש הזה

הרמן
    18/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאביבה

ד``ר דניאל וטלמן
    18/09/2010

אין כל בעיה עם איבר מינך בגלל שאת מאוננת.
    גילוח איבר המין הוא מעשה שחלק מהנשים עושות אך רובן המכריע לא מגלח את איבר המין.
    גם לרוב המוחלט של הגברים לא מפריע שהבחורה אינה מגולחת.
    ברגע שאת תוהבי את הפות שלך מגולח או לא יהיה לך קל יותר עם עצמך ועם גברים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו