שפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    אורי
    16/09/2010

שלום רב,
    אני בן 33 וסובל מאז שהתחתנתי בשפיכה מוקדמת. הדבר מאוד מפריע. בממוצע, אני פולט תוך 30-60 שניות. יש ימים שגם עצם החדירה גורמת לפליטה.
    אני נסיתי מלא "פתרונות" שלא הועילו: נסיון לשיטה על הנשימה, אימון שרירים, זיהוי נקודת על חזור... הפתרון הסביר יותר שמצאתי הוא שימוש בקרם "אמלה - Emla" או " STUD 100" שמרדימה את האיבר חלקי. היתרון, דחיית השפיכה ב- 3-4 דקות. החסרון, ירידה בתחושה ולפעמים, גם אצל אשתי.
    הבעיה היא שיש לי רגישות גדולה בקצה של הפין, וכל התרגילים למיניהם לא הצליחו, כך שלראות עוד סקסולוג ולשמוע את אותם הדברים, זה עולה כסף וזה לא עוזר!
    האם יש פתרון לזה על ידי זריקה להורדת הרגישות או ניתוח? האם יש תרופה שלטווח ארוך עוזרת?

תודה מראש,

אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

ד``ר דניאל וטלמן
    18/09/2010

לאורי,
    ראשית אם אתה משתמש בחומרי אילחוש, כדי להשתמש גם בקונדום, כדי שאשתך לא תושפע מכך.
    יש קונדומים מיוחדים שנקראים "פרופורמה" שמכילים חומר אילחוש בקונדום שמתחיל להשפיע מידית עם לבישת הקונדום.
    אופציה נוספת היא תרופות מקבוצת ה-SSRI שהם כדורים נוגדי דיכאון וחרדה, שבמינונים מסויימים נתנים גם לבעיות של שפיכה מהירה.
    עליך להתיעץ עם רופא המשפחה ואורולוג המומחה בתפקוד מיני לגבי אפשרות שימוש בתרופות מאקבות שפיכה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו