מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה של רוחבעודד19/09/2010
יש לי בעיה ורציתי לדעת מה לעשות איתה.
יש לי איבר מין באורך 12 ס"מ ובהיקף (אם אני מודד עם סרט מסביב לחלק הרחב ביותר) של 14 ס"מ.
כמה בחורות שהייתי איתן אמרו לי שהאיבר שלי לא פרופורציונאלי ומכאיב.
זו באמת בעיה אמיתית?
מה צריך להיות הרוחב הנורמלי שלי לפי האורך (אני יודע שאני לא נחשב "גדול")?
יש מה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה של רוחב
ד``ר דניאל וטלמן19/09/2010לעודד שלום,
אין רוחב או היקף נורמלי.
ההיקף שלך בהחלט נורמלי. אין מה לעשות ואין צורך לעשות.
המשך להנות עם גופך,
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עיצות
אור20/09/2010מניסיון (גם אני רחב)
תקפיד שהבחורה רטובה ומגורה מאוד, ותן לה להכתיב את קצב הכניסה שלך בחדירה הראשונית. אני מתכוון שאל תדחוף אותו פנימה ב-כ-ל-ל. תכניס רק את הקצה ותן לה להכניס את כל השאר בקצב שלה
ככה לבחורה/ות שלך לא יכאב ותהנה מסקס ארוך וכיף יותר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה אחרת
ליאור02/10/2010תיכנס ותצא, תיכנס ותצא - כאשר הרטבת אותו עם רוק. לאט לאט והחדירה מבחינת האישה היא הדרגתית, ולא דחפור שניכנס לה ל...
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)