מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משועממת..yona20/11/2007
כבר יומיים שלא
הרגשתי זיון אמיתי.
ויברטור לא נחשב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בא לך להרגיש אני מהקריות תצרי קש
גברה הורס20/11/2007רוצה להרגיז משהו גדול ואמיתי תצרי קשר גבר מקסים מהקריות בן 26 נשוי מחפש קשר דיסקרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק מאוד
מוש20/11/2007שטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה את יונה ובת כמה את
אייל20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו ....
Danydine21/11/2007מה קרה?
עד כדי כך התיאשת?
את מלכת הסקס הבלתי פוסק?
את זאת המתהדרת בנוצות כה רבות מבקשת פה בפורום - תחנונים..
עד כה רשמי החזקתי מהפסון שלך, עכשיו כל מגדל הקלפים התמוטט...
חבל
אבל...
בהצלחה !!!
למרות שאני לא מאמין לך.... את רק רק מחפשת קצת "אקשיין" בטיזריות חביבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdan חחחח
yona21/11/2007מי יודע אולי
ייצא לי משהו טוב מזה.
אני לא בונה על זה.
אבל אתה יודע ממקום שאתה לא מאמין
יש את החוויה המטריפה ביותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwish you only but the best
DANYDINE21/11/2007מאחל לך רק שיצא טוב מזה.....
כיף קטן שלך, טוב גדול לאנושות (קוטר אחד פחות)... סתם צוחק...
מכיר את השיטה 0 ציפיות 0 אכזבות...
אני עובד על שיטה אחרת... .
כיתבי לי למייל , אספר לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשועממת
ליאור22/11/2007יומיים בלי זיון זה אכן הרבה זמן..
אני יכול לעזור לך בנושא הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול לעזור לך
דודי27/11/2007אם תרצי אוכל לעזור לך בעניין להעניק לך פינוק אוראלי מטרף ולטעום את מיצי תאוותך ולאחריו סקס סוער
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)