מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בבקשה.!אלמוני21/09/2010
אתמול אני וחברה שלי קימנו יחסי מין עם קונדום יחסים מוגנים .. לאחר שגמרתי הוצאתי את איבר המין שלי וראיתי שאיפה שמסתיים הקונדום כלפי מטה לא איפה שהכיפה נוצר נוזל מסויום שמזכיר מאוד את נוזל הזרע ואני מדגיש הנוזל לא היה איפה שהכיפה אלה כלפי מטה .. אני וחברה שלי מאוד נלחצנו ונוצר היסטריה מיליתי תקונדום במים ניפחתי אותו והקודנום לא נקרע .. האם לקחת גלולת פוסטינור שחברה שלי מאוד חוששת ממנה .. ? האם יש סיכון בכלל ?
האם הנוזל הזה זה לא חומר הסיכה והגמירה של חברה שלי ..??
עזרה דחופה האם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר .. כי זה מצב קריטי מאוד ..!
תודה תודה תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
ד``ר דניאל וטלמן21/09/2010לאלמוני,
נראה שמדובר בנוזל סיכה של הקונדום מעורבב עם הפרשות מהנרתיק של החברה.
אין מצב שהזרע מגיע עד לחלק העליון של הקונדום!
אתה וחברה שלך יכולים להרגע, ואין כל צורך לקחת כדור פוסטינור.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)