סקס פעם בשבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס פעם בשבוע
    לירוי
    21/09/2010

שלום למומחים,

אני נשוי 8 שנים ואבא ל -2 ילדים.

חיי הנישואים שלי הגיעו למצב לא תקין.

לאישתי אין חשק לקיום יחסי מין וכשיש זה רק פעם אחת בשבוע.

לפעמים גם כשיש חשק זה נגרר או לריב שהיא יוצרת במיטה ובעקבות כך לי יורד החשק.

כשאני יוזם מגע היא בכלל משדרת עייפות והיא בכלל לא רטובה ולא משדרת רצון.

אני מאוד אוהב אותה ותמיד אומר לה את זה.

בעקבות מצב זה לרוב אני מאונן ואחרכך אני מתעצבן ומתוסכל מהעניין.

מה עושים?
    תודה לירוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס פעם בשבוע

הוספת תגובה

• סקס פעם בשבוע

ד``ר דניאל וטלמן
    21/09/2010

לירוי שלום,
    מבין את תסכולך, והעניין של חשק מיני הוא מורכב, ועל כן תשובתי תהיה מעט ארוכה.
    הפרעת העדר חשק מיני בנשים נחשבת להפרעה השכיחה ביותר מבין ההפרעות בתפקוד המיני הנשי. אחת מתוך שלוש נשים – חווה חוסר עניין במין.
    התשוקה המינית בנשים אם כן, היא תגובה נפשית וגופנית ומורכבת הרבה יותר במהותה מהתשוקה למין בגברים. אי אפשר להפריד בה בין המרכיב הנפשי לגופני. ולכן בירידה בחשק המיני הנשי מעורבים שילוב של גורמים פיזיים ונפשיים.ההיבטים הפיזיים כוללים: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד.
    הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.

קשה מאוד לדעת על סמך מה שכתבת מה קורה ומה הסיבה או סיבות להיעדר עיניין במין של אשתך.
    לכן מאוד ממליץ לכם לפנות לגורם טיפולי מוסמך (סקסולוג/גית) מוסמכים עי"י האגודה הישראלית לטיפול מיני. את רשימת המטפלים המוסמכים (איטם) תוכל למצא באינטרנט.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו