מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין יבשיםליאת27/09/2010
אני בת 35 ... שבעה ימים אחרי סיום המחזור קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ... הוא נשאר במכנסו הג'ינס ואני בכלל בלי בגדים
ישב על כיסא ואני ישבתי עליו עירומה עד שגמר בתוך מכנסו ... הבחנתי כתמים על מכנסו דבר שהבהיל אותי כי הייתי נצמדת אליו כאשר גמר.
האם יתכן כי תאי הזרע שלו עברו ממכנסו לנרתיק שלי?
האם יש סיכוי להריון?
אני מאוד לחוצה ... נא תשובתכם דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על מי את עובדת ?
רון27/09/2010חתיכת טיפשה על מי את עובדת שאת בת 35 ידבילית אחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה...
רות בן-ציון שכטר29/09/2010ליאת שלום,
הסיכוי שתכנסי להריון כשהחבר שלך לבוש במכנסיים ואת עירומה שואף לאפס. יחד עם זאת, כשאת עירומה לחלוטין עדיף לך לדאוג לכיסוי של אמצעי מניעה כמו קונדום או גלולות.
חג שמח
רותי בן- ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין יבשים
מזל29/09/2010תודה על תשובתך
רציתי להבין ...אם הכתמים הם נוזל הזרע והזרע אז הם לא חודרים ממכנסו אל הנרתיק שלי מאחר והייתי עירומה?
אני צריכה להבין כדי להיזהר לפעם הבאה ...
נא תשובתך דחוף
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)