גבר שסובל מאשתו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבר שסובל מאשתו
    איציק
    28/09/2010

אני נשוי 8 שנים ומעולם לא ראיתי שאישתי נהנת ולא יודע אם היא נהנת, שעושים סקס זה נראה שהיא מתה וזה הדבר שהכי לא מעניין אותה בעולם. ברור לי שמביחנתה שלא נעשה אף פעם . אין ביננו נש/יקות וחיבוקים . היא אף פעם לא אומרת לי שהיא אוהבת אותי. היא בת 27 אני בן 30 אני הייתי רוצה להתגרש אבל יש לי 3 ילדים לא בא לי שהם יסבלו . היא לא רוצה בשום פנים ואופן ללכת לשום טיפול אפי' בטלפון. לא חסר לנו ב"ה כסף אני מוכן לעשות הכל שיעניין אותה סקס . אני משקיע בה בזמן סקס הכל כמעט כדי שזה יעניין אותה ושום דבר לא עוזר... היא לא רוצה לדבר על הנושא. לדעתי היא לא עברה משהו טראומתי בעבר בדקתי את זה... היא קרח מאד חוץ מלילדים . אני רוצה לשנוא אותה ולא מצליח . אני רוצה לבגוד על דעתה אבל אני דתי. מעולם לא היה לי ריגושים איתה אפי' לרגע. יש לציין שאני חולה סקס בטירוף וגם אם גמרתי ואין לי כוח אני ישקיע עוד חצי שעה כדי שהיא תגמור. היא לא מדברת איתי כלום על נושא סקס גם שאני יוזם את זה. אנחנו היום עושים כמעט כל יום בעצם רק אני . אני חודר לשניה וגומר סקס בחצי דקה היא לא רוצה שום דבר מקדים רק שאסיים מהר. אני לא יכול גם לגמור לבד בסרטי סקס או סתם בשירותים כי אני דתי. לא יודע מה לעשות? אם אתגרש מי אמר שיהיה לי יותר טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבר שסובל מאשתו

הוספת תגובה

• לגבר שסובל

ד``ר דניאל וטלמן
    29/09/2010

איציק שלום,
    אני יכול להבין את התסכול הרב שאתה חווה.
    הפרעת העדר חשק מיני בנשים נחשבת להפרעה השכיחה ביותר מבין ההפרעות בתפקוד המיני הנשי. אחת מתוך שלוש נשים – חווה חוסר עניין במין.
    הגורמים להעדר חשק מיני בנשים הם על פי רוב מגוונים ומשלבים מספר גורמים הכרוכים זה בזה כשבחלקם יכולים להיות קשורים בהיבטים פיזיים כמו: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד. הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
    הדרך הנכונה ביותר היא לפנות לטיפול. במידה ואשתך לא מוכנה להגיע לפגישה ממליץ לך לפנות לעצמך כדי לדבר על הקושי שלך ולבחון אופציות להקלה או פתרון של המצב.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו