בעניין קטינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעניין קטינות
    ניב
    29/09/2010

שלום,

אני בן 22 בקרוב.
    פגשתי לא מזמן מישהי בת 16 וחצי. דיברנו ארוכות והיא ממש נשמעה בוגרת לגילה. מעבר לכך גם נמשכתי אליה ממש, והיא אלי. (אך לא חתרנו לדברים שהם מעבר לדו-שיח) ומאז כבר כמה ימים שאני חושב עליה המון.

מצד אחד, כן, יש לי הרגשה שאני יכול לעשות צעד ולהתקדם איתה בקשר מצד שני, אני בן 22, היא בת 16. לא נשמע טוב בכלל. אבל, מבחינה מינית וכל הדברים האלה, הבנתי שזה תקין לפי חוקי הקטינות ועניינים כאלה...

השאלה שלי אם כדאי להמשיך או שזה חמור בכל זאת?! פער הגילאים לא קטן בכלל, והוא מהווה בעיה רצינית לסיפור...

אשמח לקבל עצה או דעה בעניין. תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעניין קטינות

הוספת תגובה

• פער גילים..

רות בן-ציון שכטר
    29/09/2010

ניב שלום,
    ראשית מבחינת החוק: עד גיל 17 הנערה נחשבת קטינה.
    מעבר לכך פער הגילאים הנומינלי, לא יקבע. יש מי שהיא בת 16 והיא בוגרת ובשלה רגשית ויש מי שהיא בת 25 ועדין ילדותית , ואותו הדבר נכון כמובן לגבי גברים.
    אתה צריך לשים לב, לפער הגילים, לכך שמדובר בתלמידת תיכון שיש לה חובות של תלמידת תיכון, לבדוק מדוע היא נמשכת לגבר שמבוגר ממנה בשש שנים. בהחלט יש לשים לב לקשר המיני, לא לנצל אותה, לודא היטב שהיא מודעת למעשיה, שהיא בשלה, מעונינת, אחראית, מבינה ענין ועוד ועוד.
    הקשר יכול להצליח ולהיות לספור הצלחה, אך יש לך לשים לב למגבלות.
    חג שמח
    רןתי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cgbhhi eyhbu,

ד``ר דניאל וטלמן
    29/09/2010

ניב שלום,
    ראה את תשובתה של רותי בן ציון שעמה אני מסכים.מלבד נקודה אחת. גיל ההסכמה לקיום יחסי מין בישראל הוא 16 ולא 17.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניב

ד``ר דניאל וטלמן
    29/09/2010

ניב שלום,
    ראה את תשובתה של רותי בן ציון שעמה אני מסכים.מלבד נקודה אחת. גיל ההסכמה לקיום יחסי מין בישראל הוא 16 ולא 17.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ניב
    29/09/2010

בדיוק היום דיברתי איתה ככה סתם על תאריכי ימי הולדת, והבנתי שאני גדול ממנה בדיוק ב-5 שנים ולא ב-6. עדיין פער השנים גדול. אך גם הוריי תומכים בעניין.
    בכל מקרה הספק הגדול שלי היה בעניין החוקיות של המצב, ועזרתם לי מאוד בזה.

נראה, אנסה, מקווה שילך טוב.

המון תודה ושיהיה חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו