אישה שלא יורדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישה שלא יורדת
    רוי
    30/09/2010

אנחנו נשואים 6 שנים (9 ביחד בסה"כ), ומאוד מתסכל אותי שבמשך כל הזמן הזה אני צריך להתחנן לקבל מין אוראלי מאישתי.

הפעם האחרונה שהיא הייתה שם, היה לפני שנה בערך (אם לא יותר).
    אני מבין שיש לה בעיה אם זה, אבל כשיצאנו היא הייתה עושה את זה מעט בהשוואה לאחרות, אבל הרבה יותר מעכשיו...

למעשה כל מגע בי (מסאג' וכו') לא מקובל עליה, אולי ליטוף פה ליטוף שם כדי להשתיק אותי כמו כלבלב אבל באופן עקרוני אין שום פינוק מצידה.
    זה המקום לציין שלי אין שום בעיה לרדת לה או לעשות לה מסאג' כשהיא מבקשת..

מה עושים?
    היא טוענת שככה זה בכל הבתים ושאני "חי בסרט" אם אני חושב שנשים מפנקות את הבעל שלהם.

זה נכון?
    אין לי סיכוי יותר להנות מהדברים הבסיסיים בחיים ?

אגב, זה לא שהיא מבקשת כל הזמן ואני נותן אבל היא לא... היא לא מבקשת ולא מתלהבת מזה שארד לה או אעסה אותה, למרות שלי אין בכלל בעיה לעשות את זה, אני אפילו אוהב.

הסקס בנינו בסדר גמור אבל עדיין אני מרגיש שזה "רק" סקס... אין את כל המסביב (אוראלי אנאלי) שבכל זאת כנראה עושה את ההבדל אחרת לא הייתי כ"כ מתוסכל...

אגב, היא אומרת שהיא נמשכת אלי אבל פשוט לא אוהבת לעשות את זה, אני מצד שני צריך את זה כמו כל אחד אני חושב

האם מצבי טוב בסה"כ אבל אני פשוט מבקש יותר מידי?

היא מוכנה ללכת לטיפול ולקבל עזרה מסקסולוגית בנושא, האם יש טעם או שזה משהו שאי אפשר לשנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה שלא יורדת

הוספת תגובה

• בעיה...

אני
    01/10/2010

היי אני אומנם צעירה , אבל אני עם חבר שלי שנתיים,וגם 3 בחורים לפני
    שקיימתי עמם מין אוראלי ,זה ובעיקר עם החבר ,זה מרצון כן לפנק אותו
    אני נהנת מזה שאני יודעת כמה טוב לו בזכותי
    תנסה שזה יהיה ..תדבר איתה יש הרבה מעבר למשגל עצמו ...
    תגיד לאשתך שעם הזוגיות כנה ופתוחה אז בהחלט אפשר וטוב ורצוי גם הרבה סוגי קרבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

ליאור
    02/10/2010

אני אומר שאם היא מוכנה ללכת לסקסולוג, תקפוץ על ההזדמנות. משום שהיא מוכנה לטפל בבעיה הזאת, ואז אולי תבינו שניכם מה באמת מפריע לה במעשים האלו. יכול להיות שמשהו שהיא עברה בילדות חוזר אליה בתת מודע, בלי שהיא אפילו תדע על זה. אז תלכו לטיפול בנושא, כי חבל שזה יתפוצץ בצורה זו או אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אורלי

רות בן-ציון שכטר
    03/10/2010

רוי שלום,
    כתבת שאשתך מוכנה ללכת לטיפול כדי לפתור את הבעיות המניות שלכם. המוכנות שלה לטיפול חשובה ומצביעה על נכונות ועל כך שגם אשתך מבינה שיש בעיה,לכן פנו יחד לטיפול כדי שלא תרגיש כמו כלבלב, כהגדרתך. אתה בהחלט זכאי למין טוב. יכול מאד להיות שבאמצעות הטיפול גם אשתך תלמד להינות ממין וכך יהיה כאן רווח כפול לשניכם.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו