מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןמעין02/10/2010
שלום
אני נשואה כחמש שנים ויש לי חוסר משיכה לבעלי
אני מרגישה שאני ממש לא נמשכת אליו, בתחילת הקשר היה לנו אחלה סקס אבל לא הייתי מגדירה אותו כטוב ביותר שחוויתי
ולאחרונה הגוף שלי החל לאותת שימנים שמלחיצים אותי כגון, אני מתעצבנת שהוא מלטף אותי או חוששת שהליליה "נצטרך" לעשות סקס
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מורן
רציני03/10/2010יש מצב לשוחח
צרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרציני
ספיר03/10/2010כן ייש מצב מי זה ? ובאיזה הקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה איש עלוב, חרמן וחמדן.
אור06/10/2010נכנסת גברת לקבל עזרה עם בעלה ואתה ישר קופץ מזיל ריר איך אפשר לנצל אותה.
מזעזע, לך לטיפול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה
רציני07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשיכה
רות בן-ציון שכטר03/10/2010מורן שלום,
אין ספק שהגוף הוא המדד האמיתי לתחושות הפנימיות של כל אחד מאיתנו.
הנישואים שלכם יודעים עליות ומורדות, יש טרדות, יש לחצים פנימיים וחיצוניים המשפיעים על כל אחד ואחד מכם , וכתוצאה גם על המשיכה המינית.
כדי לשמור על המתח המיני יש לשמור על הזוגיות, על האינטימיות ולדבר על המיניות . המיניות היא ערוץ תקשורת. ראשית, כדאי לך לשוחח עם בעלך על הירידה במשיכה המינית ולטקס יחד עיצהאיך לשפר יחד את העניינים. לבדוק מה משבשבש את המשיכה. אם אתם מתקשים לפתור לבד את הבעיה כדאי לפנות לטיפול.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)