מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת....מישהי03/10/2010
אני בת 18 ואתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין
בהתחלה ללא קונדום לזמן ממש קצר האם יש סיכוי שנכנסתי להיריון גם כשהוא לא גמר בפנים? חשוב לציין שאני נמצאת כרגע בתקופה שבה אני אמורה לקבל מחזור כל יום וכל רגע.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
רות בן-ציון שכטר03/10/2010למודאגת שלום,
אם את אמורה לקבל מחזור ממש בימים אלו , ההסתברות שנכנסת להריון אפסית
יחד עם זאת שיטת המשגל הנסוג, :"לא גמר בפנים", היא שיטה מאד לא יעילה למניעת הריון. שיטות יעילות למניעת הריון הן שימוש בקונדום, גלולות וכו'.
רותי בן- ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
מישהי03/10/2010אז אני יכולה להיות רגועה?
יש משהו שעליי לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעה
רות בן-ציון שכטר03/10/2010למודאגת,
כדי להרגע, אם עובר היום שבו היית אמורה לקבל את המחזור , תעשי בדיקה ביתית להריון. יחד עם זאת, סביר להניח שאינך בהריון. ושוב, בפעמים הבאות שמרי על עצמך . מין הוא ענין שיש לעשות בתבונה כדי שאפשר יהיה להנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
מישהי03/10/2010שאלה נוספת
קראתי איפשהו שבדיקת הריון היא יעילה יותר כשמבצעים אותה יומיים או שלושה לפני קבלת הווסת (משהו כזה...)
השאלה שלי היא אם כדאי לי לבצע בדיקת הריון היום כשאתמול קיימתי יחסי מין ואני בתקופה שבה אני אמורה לקבל מחזור
או לחכות עוד יום יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון????
רות בן-ציון שכטר03/10/2010סביר להניח שאת לא בהריון,
לכן תמתיני ליום שבו אמורה לקבל מחזור אם יהיה אחור תעשי בדיקה.
ואם את ממש ממש מתפוצצת מדאגה את יכולה להשתמש בפוסטינור, למרות שניראה שזה מיותר לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-(
מישהי03/10/2010מפחדת לקחת את כל הכדורים האלה שבטוח בטוח בטוח יעשו לי נזקים לטווח הארוך
אני מקווה שלא נכנסתי להיריון משפיכת זרע מוקדמת :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
מישהי03/10/2010אז אני יכולה להיות רגועה?
יש משהו שעליי לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחכות בסבלנות
רות בן-ציון שכטר03/10/2010כרגע את צריכה לחכות הבסבלנות למחזור....
ובעתיד תמיד להשתמש באמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)