מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים אנאליים ??12304/10/2010
שלום
אני בת 20.
לאחרונה החלנו לקיים יחסי מין אנאליים, בפעם האחרונה יצא לו קצת ככי על האיבר שלו, והוא נגעל מיזה!! למרות שעשיתי חוקן עם ברז האמבטייה.
חברי קנה מכשיר חוקן והחליט לעשות לי חוקן, בתחילה לא התנגדתי... לאחר מספר פעמים שעשה לי חוקן (דרך אגב הוא די נהנה לעשות זאת)
אתמול הוא הכניס לי את הצינור ללא הפייה לתוך פי הטבעת וטען שכדאי לעשות חוקן עמוק יותר ...
כך הוא הכניס לי כמעט את כל הצינור (בערך מטר!!!) ואז הוא הכניס לי בערך 2 ליטר מיים עם סבון
בכדי שאני אסכים לעשות זאת שוב.. הוא הביא אותי לאורגזמה עם לשונו וכן עשה פעולות שפשוט הייתי בעננים..
ראיתי שהוא נהנה מכל העסק ...
רציתי לדעת האם זה מסוכן ויכול להזיק לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים אנאליים ?? - תגובה
רות בן-ציון שכטר07/10/2010שלום לך,
יחסי מין הם כל עוד נעשים בהסכמה ומסבים הנאה לשני בני הזוג, הם תקפים. כל עוד אינך נפצעת, והענין בהחלט מתאים לך וגורם לך הנאה הכל תקין.
מרגע שמשהו נעשה בכפייה למישהו מיכם, אזי יש להפסיק את היחסים האלו.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שמעת שאפשר להכניס צינור לגוף
12310/10/2010האם שמעת שאפשר להכניס צינור לגוף ללא פגיעה באברים הפנימיים...
לאחר שחבר לשי הכניס את הצינור לגופי, חוץ מההרגשה בפי הטבעת לא הרגשתי את הצינור כלל,
האם אין עצבים על מעי הגס ??
מה שהרגשתי, רק את ההכנסה של הצינור, וראיתי איך הצינור נכנס ונכנס עד שהמיים עם הסבון של מכשיר החוקן מול פניי... ואיך המיים נכנסים לגופי ז"א מהשקית של החוקן מתרוקנים המיים!!
שום הרגשה נוספת רק שהבטן מתנפחת ממיים....
כמה זה מסוכן ןכמה הלכנו רחוק ???
נא השיבי לי בהקדם כח אני מתחילה לפחד מכל העניין אך מצד שני לא רוצה לאבד את חברי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שמעת שאפשר להכניס צינור לגוף - תגובה
רות בן-ציון שכטר12/10/2010ל 123 שלום,
כפי הניראה הרחקתם לכת, אם את מסכימה לחוקן רק כדי לא לאבד את החבר שלך אזי כדאי להפסיק את הפעילות הזו. כמו שכתבתי לך העניין במין הוא ששני בני הזוג נהנים, מרגע שאחד מכם משתף פעולה רק מחשש שיאבד את האחר , צריך להפסיק את הפעילות.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)