מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי ואני כמעט שלא מקיימים יחסי מיןחוה05/10/2010
אני בת 38 ונשואה10 שנים בזמן החברות שלנו בעלי היה מיני אפילו יותר ממני.לאחר הולדת הילד הראשון החלו יחסי המין להדרדר....כשאני מדברת על זה כל הזמן הוא
אומר שיש הרבה דברים שמטרידים אותו( בעיקר עניינים כלכליים,למרות שמצבנו לא רע
..אם כי באמת עובד קשה,לא פיזית...).האמת ששנים רבות זה די התאים לי. אחרי הריונות ולידות וטיפול בתינוק סקס לא עניין אותי ממש.יש לנו שני ילדים ולאחר הולדת השני הוא באמת החל להתלונן על חוסר אינטימיות אבל באותה תקופה לא הייתי פנויה לזה. גם בתקופת החברות ביננו היו פעמים רבות שרצה ואני לא.אז זה כן הפריע לו.כעת כשהילדים מעט גדלו זה בהחלט חסר לי. לאחרונה אני רוצה ורוצה והוא לא בעניין. אני ממש מתוסכלת מהמצב ומוצאת את עצמי מספקת את עצמי לפחות פעם ביום. בימים האחרונים היה לנו ויכוח בעניין מיכוון שראיתי שהוא לפעמים נכנס לאתרי פורנו אז למה שם כן ואיתי לא? מעדיף לאונן? אומר שאין לו בעיה איתי ,אוהב אותי ורוצה לשמור על התא המשפחתי. בעלי כל השנים מאד נמשך אליי מינית וגם כיום כשאנחנו כבר מקיימים יחסי מין הוא בריגוש אדיר. אני ממש לא מבינה מה הבעיה שלו.
אשמח לקבל תשובה, יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיתך מוכרת
אילן05/10/2010את אישתו תזכרי לו כמה את אוהבת אותו
ורוצה אותו
תצעי לו ליצתרף לסרט הפרנגרפי שהוא צופה
תצאו לבילוי ברוגע אפלו בים
פשוט לפתח את היחסים בינכם כשיש אהבה באוור אז הענין יגע
בסבלנות....בשבל טנגו צרך שניים
את צריכה לחפש מאמרים ולשמע אנשאים שידעים ליתעסק בעניני זוגיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי ואני כמעט שלא מקיימים יחסי מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן05/10/2010לחוה,
ההסטוריה של הדחיות והסרובים למין משפיעים אחד על השני.
אוננות נותנת פורקן לדברים וצרכים רבים שחלקם לא בהכרח מיניים.
לחץ ועבודה שוחקת את החשק והלבידו המיני, ויתכן שלבעלך אין כוח לסצנה המינית ולאונן זה הרבה יותר פשוט וקל.
יחסי מין הם מין של יחסים.לעיתים קרובות היחסים משפיעים על יחסי המין.
ממליץ לכם לפנות לטיפול סקסולוגי על מנת לברר ולפתור את הסוגיה.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל חשוב לי לציין כי
חוה06/10/2010בעלי הוא אדם מופנם מאד ששומר על פרטיותו.הייתי אומרת אפילו "מרובע". אני לא יודעת אם יפתח אצל סקסולוג. גם בזמן קיום יחסי המין הוא תמיד "בשליטה" וכאילו עושה את הדברים "לפי הספר". אף פעם לא מרשה לעצמו להסחף,להפתח יותר, להיות נועז ....אותי זה מבאס כי ברווקותי היו לי יחסי מין מצויינים ,נועזים,פתוחים ומשוחררים עם בחורים שיצאתי איתם. אני אוהבת סקס ונראה לי שהוא פחות ממני. גם כשאני חושבת על הסטוריית הדחיות שלי אליו בזמן חברותינו ,הוא פשוט לא משך אותי מספיק ואולי אף שיעמם אותי בתקופה שסקס עם אחרים היה טוב יותר. עם אחרים אני חושבת שהייתי יותר מינית. כיום זה כבר צורך אחר . כמה שזה נשמע הזוי אני לא מחפשת להמשך בטירוף לבעלי אלא מחפשת שצרכיי יסופקו (כמובן שמשיכה מינימאלית חייבת להיות). אני מודה שלא בגלל בסקס התחתנתי איתו....זאת הייתה חתונה שבסיסה היה יותר שכלתני. עם זאת כיום אין לי בעיה איתו וכן הייתי רוצה לשמר את התא המשפחתי ,אבל אני לא מוכנה להמשיך כך ,ללא סקס מספק, ואותו זה כנראה לא מעניין. הייתה לנו שיחה לפני יומיים ואני לא רואה שיש איזה ניצוץ של שינוי מבחינתו. זה מצב שנמשך שנים ואתמול הייתי רחוקה "סנטימטר " מלהתקשר לחבר מהעבר ,למרות שמעולם לא בגדתי בבעלי...אני די נואשת ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל חשוב לי לציין כי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/10/2010חווה שלום,
אם תחזרי ותקראי את מה שכתבת תיווכחי, שכל התשובות וההסברים לקשיים שלכם ושלך במין מצויות בשאלה.
אולי הגיע הזמן ללחוץ על פנייה לטיפול ובמידה ואינו מעוניין, חשבי מה את רוצה ואך את דואגת לצרכייך המיניים.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
רון07/10/2010תזהרי לבגוד יטיפשה אל תהיי מנוולת עד כדי כך !!! או שתתגרשי או שתישארי עם מה שיש .
הייתי קרוה להתקשר לחבר מהעבר..........גועל נפש את מסריחה אותי אעלק אימא לדוגמא
דבילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)