עזרה ! מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ! מיואשת
    Tal tul
    05/10/2010

אני חיה עם בן זוג כ-9 שנים. בהתחלה הייתה פתיחות מינית משני הצדדים ונהנתי מסקס. היתה לנו תקופה מאוד קשה גם כלכלית שגרם לנתק מסויום וזה נגרר גם לחיי המין שלנו. בנוסף על זאת, בן זוגי לא מפרגן אף פעם (למרות שאני נראת די טוב) ואף מעיר לפעמים הערות פוגעות (בלי כוונה לטענתו) לגבי הגוף שלי. זה מוריד את הדינוי העצמי שלי למתחת ל-0 למרות שאני זוכה למבטים מעוניינים מגברים אחרים. אני מתביישת בגוף שלי מול בן זוגי וסגורה, לא זורמת ולא משוחררת במיטה. התוצאה של הכל - אני לא נהנת מקיום יחסי מין. אני לא מכירה את הגוף שלי כדי לעזור לעצמי להשתחרר. בנוסף גיליתי לפני שבוע שהוא בגד בי. לטענתו מפני שרצה לברוח מהבלגן וגם מפני שהתחיל להרגיש ירידה בחשק מיני. בקיצור - בזוגיות שלנו יש המון משקעים כבדים. אבל אני יודעת בפירוש שיש לי בעיה - כי גם כשהוא ניסה לפני הבגידה לשחרר אותי - זה לא עשה דבר. לצערי אני גם לא מכירה את עצמי מספיק טוב כדי לעזור לעצמי להשתחרר. אני לא יודעת מה אני אוהבת במיטה. מאיפה אני מתחילה ? איפה אני יכולה לקבל עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ! מיואשת

הוספת תגובה

• עזרה ! מיואשת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/10/2010

לטל,
    מאוד ממליץ לך לפנות לעזרה של טיפול סקסולוגי. את יכולה למצא רשימה של סקסולוגים מוסמכים באתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני (איטם). הבירור והטיפול יקדם אותך ויעזור לאיכות חייך ולהרגשתך הכללית.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו