סקס אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס אנאלי
    קרנפית
    23/11/2007

שלום.
    אוטוטו ימלאו לנו 7 שנים ביחד.
    בא לי לנסות סקס אנאלי, אבל אני חוששת קצת...
    תוך כדי קיום יחסים מאוד מגרה אותנו מגע באזור, ואף מחדירים אצבעות אחד לשני . אבל המחשבה שהזין של בן זוגי יכנס אלי, קצת מרתיעה אותי בעיקר מסיבה טכנית... הגודל שלו, מול חור קטן...
    מה אתם ממליצים לעשות? איך להתחיל? עם קונדום? עם חומר סיכה?
    תודה.

ועוד משהו, מאוד קשה לי לגרום לו לגמור לי בפה, או על הפנים. יש לכם עצות איך להשתכלל בקטע?
    נראה לי שזה נובע מאיזה מחסום שיש לו, אולי הוא חושב שזה יהיה לא נעים לי, אבל אני מאוד רוצה! וגם אמרתי לו את זה המון פעמים. אבל בכ"ז יש איזה מעצור... מה עושים בכדי לשבור את המחסום?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס אנאלי

הוספת תגובה

• אז ככה

סיון
    24/11/2007

בכדי להתחיל מין אנאלי בפעם הראשונה, שכבי על הבטן שימי כרית מתחתייך באיזור האגן ככה שהישבן שלך יהיה מורם מעט.
    מומלץ קונדום (סטריליות זה בכל אופן לא האיזור הכי נקי) ולסכך אותו בעוד חומר סיכה.
    לפני החדירה, שיחמם את המקום בכך שיתחיל לחדור עם אצבע אחת, אח"כ יצרף אצבע נוספת ורק לאחר מכן יחדור לבפנים ככה הוא מחמם את המקום ומקל על החדירה של האיבר שיותר גדול ו"מאיים". מניסיון - זה עובד.
    עדיין יתכן כי בפעם הראשונה זה לא יהיה הכי קל ונעים.... בדר"כ בעיקר בגלל שלחוצים וזה גורם לך קצווץ את השריר...
    למרות שאין לך מה לדאוג מהגודל, כי כשאת מתפנה בשירותים אם את שמה לב - פי הטבעת הוא שריר שמתרחב בקלות... אז אם תיהיה משוחררת את תהני מזה.

לגבי נושא הגמירה בפה - אני מצפייה הספרי פורנו "שיכללתי" את ביצועי הירידות שלי כך שבן זוגי לא יכול לעמוד בלחץ הגמירה וזה פשוט עוזר, אגב משחק נחמד זה שיהיה לידך כוס מים קפואים - או גלידה או משהו וכוס שתיה רותחת, כשאת יורדת לו קחי פעם שלוק מזה ופעם מזה - זה מטריף להם את השכל.

על הפנים - אני אישית מאוד לא אוהבת את זה יש בזה משהו מאוד לא רומנטי ולא אישי - זה הופך להיות קצת "זנותי" ויתכן כי היא רואה את זה ככה ולא רואה אותך ככה.

בהצלחה
    ותהני - אני אשמח לשמוע איך הצליח עם האנאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוונוש

אחד אחר
    26/11/2007

כפרה עלייך. איזו מומחיות. האמת הקטע עם הגלידה עובד יפה. תודה מותק. (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי

סיון936
    30/11/2007

דבר ראשון - תודה על המחמאה...
    וחשוב מאוד אם אתה באמת מהמנסים....
    כשזוגתך יורדת לך ... עוד מצויין גם סוכריות קופצות וסוכריות מנטה ....
    וגםם זה בנוסף לגלידה... גם ממש טעים....

תהנה...

סופ"ש מקסים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנטה?

ק
    01/12/2007

לא ניסיתי אבל נראה לי שזה קצת שורף .לא? בכל אופן כל מיני ממרחים מתוקים עושים יופי של עבודה ב 69. אותי זה מטריף.
    שבוע טוב וזה וזה וזה. (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש שורף

סיון936
    02/12/2007

אבל כן מאוד קריר, תחושה של רעננות כמו אחרי ציחצוח שיניים במנטה.... שווה ניסיון, ואם אתה פוחד מזה שישרוף... יש כמה דרגות של מנטה!!!

שבוע מצויין!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לי כפרה עלייך! (--:

אחד אחר
    02/12/2007

לה אני דואג. אבל שנינו אוהבים מאד דבש וגלידה. כי זה טעים. זה רטוב .וזה ......מאד מלוכלך ודביק.... אוף ....אני שוב חרמן על הבוקר....
    זהו. אני הולך לזיין אותה.... ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הך איזה כייף

יפעת
    02/12/2007

לפני החדירה לפי הטבעת להתקלח באמבטיה כדי שהמקום יהיה חם ולא יתכווץ כדי לרחוץ היטב
    משמנים בפעם ראשונה את המקום כי איזור פי הטבעת יבש החדירה הטובה ביותר שאת על ארבע הראש בכרית הישבן למעלה כייף החום של הזרע בגמירה בפי הטבעת כייף עם שותפיך ילקק לך את פי הטבעת ואת לו זה מאוד נעים גדול קטן הם נכנסים וזה כייף שלא כדאי לוותר בנושא גמירה בפה זה כיף תלחצי על הביצים תמצצי אותם הוא יגמור את רוצה בפנים זה טוב כי יש כאילו שאוהבות הזרע מותח את העור בפנים והוא חלק שאלה לי אליך את יורדת את מוצצת האם שותפיך שותף גם אם זה רק את זה ניצול בנושא הגמירה תטריפי אותו הוא יגמור אם מנטה זה קר וכייף אם גלידה זה קר חם בהצלחה מקנא בך הלוואי עלי שוב כמו פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת כפרה

אחד אחר
    02/12/2007

גם את הצטרפת לפורום המומחיות על שם סיוון? (--:....
    מנטה זה נעים בתחת. הבעיה שהלשון לא יכולה להשאר כל הזמן בפי הטבעת וכש הלשון מטיילת וגולשת לה לעבר הכוס זה מזה שורף שם. תאמיני לי הפרטנרית שלי לשעשועים יודעת את זה. (--:

ערב נעים... וזה וזה וזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו