מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ככה אני אוהבת את זהארנבית22/01/2007
זה הסוד הקטן שלי לאורגזמות חזקות: אני אוהבת שבעלי מלקק לי את פי הטבעת תוך כדי שאני מחדירה דילדו. התענוג באמת מדהים והאורגזמות הן אובדן שליטה טוטאלי. מה הדבר הקטן שעושה את זה לכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשריך שטוב לך
ליאור01/09/2007את יודעת כמה לא יודעות מה זה אורגזמה?
וכל הכבוד לך שאת פתוחה כל כך במעשים ושאת משטפת אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל...
ארנבון03/09/2007חבל שאני לא בעלך....כי הייתי מת ללקק לך בפי הטבעת ...ולהחדיר את הלשוון שלי פנימה....
כמובן שאני אלקק לך גם כל דבר אחר... מכפות רגליים ...דגדגן ..בית שחי וכל מה שתרצי...
אבל הדובדבן זה החור של התחת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מתמחה בצלילה25/09/2007גם אני אוהב את זה אני עושה את זה המון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי להגדיר אותו כקטן...
חלום מתוק22/01/2007כי מה שעושה לי את זה זה גדול!!! הכי גדול שאפשר!!
לפעמים נראה לי שאני הבחורה היחידה בעולם שכל כך מתרגשת לראות בחור מאובזר היטב.
אבל זה כך כל עושה לי את זה. לראות אותו גדול ורחב וחלק וישר, בלי קמטוטים ובלי הבדלי גוונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי עלי
הביישן23/01/2007כייף לך, הייתי מת ללקק ככה לאישתי,
לא מוכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)