מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה סקס כל הזמןמיכל08/10/2010
אני אישה ותמיד אומרים שאנחנו לא רוצות סקס ועושות טובה שאנחנו נותנות רק פעמים בשבוע, אבל אצלי זה ממש לא ככה מבחינתי אני רוצה סקס כל הזמן, כמה שיותר ,חבר שלי מזה שנה וחצי בשלושה חודשים הראשונים עפנו אחד על השני ועכשיו אנחנו ממש כמו זוג נשוי פעמים בשבוע וגם זה כי אני ממש רוצה אם אנ ילא מבקשת אז זה גם יכול להגיע לפעם בשבוע , מה עושים? אני בשיא פריחתי בא לי להזדיין כל הזמן אני נראת טוב ,מתחילים איתי כל הזמן ואנ ינאמנה לחבר אבל עד מתי אני רק בת 24 וכבר היובש מורגש , איך אפשר לעורר אותו ? או שבגיל 28 כבר החשק המיני יורד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוקה לסקס
מ09/10/2010קראתי בעיון כל מה שכתבת.
אם אומר לך שאני נושק לגיל 48 ותדירות יחסי המין אצלי היא מספר פעמים ביום, זה מסביר לך משהו?
גיל 28 הוא גיל צעיר ובגיל הזה קיימתי יחסי מין כל יום ומספר פעמים ביום וזה לא השתנה אצלי עד היום.
ככל הנראה התשוקה אצלו כלפייך ירדה ואולי גם אהבתו,אם וכאשר הייתה.
כמובן שאצל כל אחד זה נושא אינדיבידואלי אך מצאתי לנכון לכתוב לך את תגובתי בהיותי מבוגר ממנו ב-20 שנה והתשוקה לא נעלמה ואף לא ירדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה סקס כל הזמן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/10/2010למיכל,
את אוהבת סקס והחשק המיני שלך גבוהה, זה מצוין ואת אמורה להיות שמחה שהדבר הוא כך.
יש פער בחשק המיני שלך ושל חברך. לא ברור מדוע, שווה אולי לברר זאת עם מטפל מיני.
בגיל 28 החשק המיני לא יורד באופן דרסטי, במיוחד לא אצל גברים שהם בריאים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכאל אם את צריכה עזרה אני כאן.
א''24/10/2010אני בן 38 ונשוי ורוצה לא רק כל יום אלא כל שעה. ואין יותר טוב מזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל היקרה
דוד ק.24/10/2010אשמח לעזור לך בקשר לתשוקה העזה למין.אני גם מטפל אלטרנטיבי בתחום ההילינג ושיטות נוספות.צרי קשר ביי וערב מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן בכל עת
anonimi25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נמצאת בדיוק במצב שלך
לילי28/10/2010כאילו אני כתבתי את הדברים האלו....
אם תמצאי פתרון או הסבר תודיעי לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב שלי אותו דבר
אליאב21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל בחור חטוב וסקסי יספק אותך קבו
דניאל29/10/2010הי אני דניאל בן 30 מהמרכז חטוב שרירי וסקסי מאוד עם און מיני רב ג'נטלמן מאהב נהדר ויודע איך לגעת ולספק אישה.
אם בא לך שאספק אותך מתי שמתחשק לך אז פני אלי
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)