יובש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש
    אני
    11/10/2010

אני בחורה צעירה, קצת לפני שנות ה-20 שלי.. ובזמן האחרון יש לי ולחבר שלי קשיים בחדירה עקב יובש נרתיקי. כבר חודש שלא היה לנו סקס טוב כמו שהיה לפני...
    אתמול בכלל לא היה סיכוי לחדירה, הנרתיק היה יבש לגמרי... חבר שלי ניסה לגרות אותי אבל הבעיה היא שהייתי מגורה אבל עדיין היה שם יבש.
    אני לוקחת גלולות כבר כמעט חצי שנה... ובהתחלה הייתה קצת בעיה של יובש אבל זה הסתדר לחודשיים עד לפני כחודש.
    מה יכולה להיות הבעיה? לא הסתדרנו בכלל עם הקונדומים אז לחזור לזה יהיה לנו מאד חבל.. כמו כן אני לוקחת גלולות עם מינון הורמונלי מינימלי ביותר... ככה שמינון גבוה של הורמונים זו לא הסיבה.

זה מתסכל נורא... אני אוהבת את חבר שלי ואוהבת להיות איתו.. וכשאנחנו לא נהנים מזה ביחד זה ממש מעצבן.

מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש

הוספת תגובה

• יובש - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

בחורונות שלום,
    יש סיבות רבות מאד ליובש בנרתיק. חלקן פיזיולוגיות וחלקן רגשיות. ולעיתים יש ערוב של סיבות פיזיולוגיות ורגשיות.
    על פי רב אם יש משחק מקדים טוב, והעוררות המינית שלך עזה ויש לך רגוש מיני אזי לא תהיה בעיה עם הלחלוח של הנרתיק. אבל, אם קרה משהו, ודעתך מוסחת וקשה לך להכנס לתוך האקט המיני אז ההסתברות עולה שתסבלי מיובש בנרתיק.
    לפני שאת מתחילה להשתמש בג'לים למיניהם כדאי מאד שתתיעצי עם רופא/ת נשים שהוא סקסולוג/ית. את הרשימה המעודכנת של הרופאים והמרפאות לטיפול מיני תמצאי באתר של איט"ם.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו