עצה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה דחופה
    א
    12/10/2010

שלום רב ,
    ברצוני לשתף אתכם בדבר מאוד אישי ורגיש אשמח לשמוע את דעתכם ותגובתכם אני אובדת עצות .
    אני בחורה בת 37 נשואה חצי שנה . לפניי נשואיי נהלתי מערכת יחסים רומנטית עם גבר נשוי שנמשכה 6 שנים ,גם היום אנחנו בקשר מאוד טוב ( לא כמו פעם ) .
    לגבי הגבר הנשוי אישתו עלתה על הרומן והוציאה אותו מהבית אבל הוא מבחנתו עושה הכל על מנת לעשות שלום בית ,ומבחנתי זה בסדר ואני די תומכת בו ותמיד אתמוך בדברים שיעשו לו טוב .

כיום מצבי הוא שאני נשואה לא באושר ( יש לציין שהתחתנתי לא מאהבה אלא מיאוש אחד גדול ) אני חייה עם גבר שלא מסוגלת להיות בחברתו ובמיוחד לא להביא ממנו ילדים
    .חשבתי על אפשרות להביא ילדים מהבחור שהייתי ועדיין איתו בקשר . אני יודעת שזה נשמע הזוי ולא מצאותי ,חשבתי על זה המון זמן .
    איני יכולה להמתין עם נושא ההורות בשל בעיה רפואית ואיני יכולה להביא ילדים "מבעלי " לכן חשבתי על האפשרות הזו .

אשמח לקבל את עצתכם ,דעתכם בנושא .
    נושא ההורות חשוב לי ולא רוצה לפספס " את הרכבת "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה דחופה

הוספת תגובה

• עצה דחופה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

א' שלום,
    אין ספק שאת חיה במציאות מאד קשה וסבוכה.
    הפתרון שאת חושבת עליו הוא הסתבכות נוספת וקשה ביותר, משום שילדים שנולדו לאנשים נשואים מאנשים נשואים אחרים ( המקרה שלכם ) הם הלכתית ממזרים.ובעידן שלנו שבו בדיקות המעבדה מדויקות לא תוכלי להסתיר,ותאמללי גם את הילד שיוולד וכפי הניראה גם את עצמך ואת האב העתידי.
    הפתרון הוא לא בבריחהאל מערכת אסורה. עלייך לקבל החלטות אמיצות שיש בהן סיכוי לשינוי אמיתי של החיים שלך. אני ממליצה לך לפנות לטיפול פרטני כדי לעשות סדר בסוגיות המאד מורכבות הללו.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו