חוסר סקס במערכת יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר סקס במערכת יחסים
    דניאל
    12/10/2010

אז הסיפור שלי הוא כזה, אני וחברתי כבר שלוש ומשהו שנים ביחד, אני סטודנט היא בקבע, עושה חמשושים.
    כשהתחלנו לצאת חיי המין שלנו היו טובים(לא כזה מטורף בכמות אבל באיכות) היינו מאד ספונטנים, מקומות לא שגרתיים, זמנים לא שגרתיים, ובעיקר סקס טוב, והדדי( לא היה צד אחד שכל הזמן יוזם).
    כיום המצב השתנה, בשנה האחרונה חברתי קיבלה תפקיד מאד מלחיץ, ועברה לעשות חמשושים, מאז, החיי םשלי ממש התהפכו, אני לא מדבר על זה שבקושי יש לי חברה לדבר איתה בטלפון כי היא כל הזמן עסוקה, גם כשהיא חזורת הביתה זה כבר נהיה אותו הריטואל, יש נשיקות, יש חיבוקים, יש להרדם ביחד, אבל סקס? כמעט ולא, בחוחד האחרון שכבנו 3 פעמים, שמתוכם 2 היו בצימר שנסענו אליו בסוכות, אני מציין את החודש האחרון כי זה היה התקווה שלי למשהו שישתנה, היא קצת יותר בבית בגלל החגים פחות לחץ, נוסעים לטייל כמה פעמים, בקיצור התקווה התבדתה.
    ניסיתי לדבר איתה על זה פעמיים, אבל זה רק גורר ריגשי מצידה שזה היא ושזה לא אני ושרע לה גם שאנחנו לא עושים ושהיא בלחץ כל הזמן בגלל התפקיד ושאני סתם לוחץ אליה וכו' וכו' וכו', אני חייב לציין שב3 שנים שלנו ביחד בחיים לא דרשתי או לחצתי ממנה במיטה, אני הייתי הראשון שלה וחיכיתי כמה חודשים טובים של חברות עד שקיימנו בפעם הראשונה יחסי מין, וגם זה לגמרי ביוזמתה.

אני מצטער שזה נשמע אולי איגואיסטי, ושזה נשמע שובניסטי, ושאני יוצא מניאק...
    אבל מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? היא טוענת שהיא נמשכת אליי, אז מה הבעיה? הגעתי למצבים שפשוט כואב לי פיזית לפעמים, ושרוב הזמן אני מרגיש כמו ילד בן 16 שאני לפעמים במשך חודש הסקס היחיד שיוצא לי זה עם עצמי, חלק מהעניין של חברות זה סקס, ואם אין סקס אז כנראה שמהו מאד לא בסדר...
    בבקשה תעזרו לי, אני מאד אוהב את הבחורה הזאת, אני מאד רוצה לעזור לשננו לפתור את זה...

אני יוצא ואלי ממש מניאק אבל בזמן האחרון אני ממש כואס עליה על זה, כאילו לה לא איכפת מזה שיש שם בעיה, שהיא מעדיפה לקבור את עצמה בעבודה ולהתעלם לגמרי מהבית, בבקשה תעזרו יל לפתור את זה:)

בתודה, דניאל א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סקס במערכת יחסים

הוספת תגובה

• חוסר סקס במערכת יחסים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/10/2010

לדניאל,
    הבעיה שאתה מתאר שכיחה בקרב לא מעט זוגות.
    הירידה בחשק והעניין המיני של חברתך יכולה לנבוע מהרבה גורמים, אך נראה לי על פי מה שכתבתה שהדבר הדומיננטי ביותר הוא הלחץ שחברתך שרויה בו בצבא. מתח ולחץ כמו גם עייפות משפיעים לרעה על החשק המיני.
    אתה לא אגואיסט ולא מבקש או דורש דברים לא הגיוניים מהקשר.
    לבריך מעבר לבעיית המין גם הקשר בינכם מאוד השתנה בעקבות העבודה הטובענית של חברתך בצבא. אתם פחות מתראים ופחות בקשר.. יתכן שגם השינוי ביחסים משפיע על מה שקורה או לא קורה מינית בינכם- "יחסי מין הם מין של יחסים"
    אתה צריך להמשיך ולבר איתה מבלי לבוא בטענות אלא לומר שלא טוב לך ואתה לא מסופק מהקשר המיני שלכם. במידה ולא מצליחים לדבר מבלי לריב, כדי לשקול פניה לטיפול סקסולוגי שיכול להסביר לך ולה מה קורה עם איכות המין והקשר שלכם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו