סקס לא מספק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס לא מספק
    odelia1980
    13/10/2010

שלום,

מזה 3 שבועות אני בקשר זוגי עם בחור אשר יזר אחרי בגיל מאד צעיר , 10 שנה לא התארנו ונפגשנו דרכינו היום לאחר שכל אחד מאיתנו פירק משפחה, המשפגש היה מרגש ומרגע שהוא מצא אותי לא נפרדנו.
    אנחנו מאד נהנים ביחד ומדברים הרבה וצוחקים ויש חיבור אינטלקטואלי מדהים (זאת לדבריו).
    אבל בסקס , יש משהו לא טוב, קודם כל הוא לא מנשק נשיקות צרפתיות נשיקות תאווה עם הלשון כמו שאני אוהבת (רק נשיקות כאלה מדליקות אותי להמשך האקט).
    ובאקט עצמו הוא בוחר בתנוחה מסיונרית וכוש את פניו בצואר שלי ולא מסתכל עליי, ניסיתי כמה פעמים להטות אותו או שלנות משהו אבל זה לא צלח.
    בחרתי לדבר איתו על זה , והוא אמר שפעם בחורה אחת אמרה לו שזה מגעיל וגס לדחוף לשון, בפעם הראשונה כשניסיתי להבהיר שאני לא נהנית במיוחד ולא אוהבת את זה כך, הוא אמר שזה כנראה ממבוכה של שנינו בשל המפגש המחודש.
    בפעם השניה שניסיתי לציין את הדבר הוא אמר שאני מבאסת ומדכא את הקשר בכך שאני מתעסקת בזה הרבה.

שאלתי אותו איפלו אם יתכן שאין לו משיכה אליי והוא פסל זאת על הסף.
    אני נמשכת אליו בטירוף , אבל לא מוכנה להתפשר על דבר כזה כמו סקס בשבילי סקס הוא חלק הארי במשוואת הזוגיות.

מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס לא מספק

הוספת תגובה

• סקס לא מספק - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/10/2010

נראה שההתנהגות והצרכים המיניים שלכם שונים ולא מסונכרנים. יש זוגות ש"מפת האהבה" שלהם מאוד שונה.
    כמו כן יתכן שהקשר בינכם מבוסס על אינטלקט וחיבור רגשי חזק והתשוקה וה"אטרף" המיני לא ממש קיים בקשר מהצד שלו.
    במידה ויש תשוקה ורצון למין יצרי מאוד כדי לפנות לטיפול סקסולוגי שיעזור לכם לדבר על המקום וההתנהגות המינית שאתם אוהבים כדי ששנכם תרגישו ותחוו סיפוק (מדובר על כמה פגישות-מכיוון שאתם לא מצליחים לדבר על הנושא).
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר דניאל

odelia1980
    13/10/2010

תודה על תגובתך ,
    אני לא חושבת שאחרי זמן כזה קצר נלך לטיפול מיני , זה נשמע קצת מגוחך כ"כ מהר.
    אין לי מבוכה ובושה אני מדברת על הכל ומאד חופשיה ומשוחררת, הבעיה היא שהוא פרמיטיבי ומשתיק אותי בעניין.
    הפסקתי לדבר וניסיתי לכוון אותו תאך כדי האקט המיני.
    אבל נראה לי שיתכן שאתה צודק, החיבור כנראה אינטלקטואלי ולא מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר דניאל - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/10/2010

אם החיבור אכן אינטלקטואלי ולא גופני מיני, זה גם מעולה אך לא נראה שהקשר יהיה עם תשוקה מינית.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו