מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקסי גבוה ושחוםיוני15/10/2010
שלום לשבנות המין היפה.
אני נשוי , אוהב את אישתי , שפוי . שנראה טוב בן 40 , אסטטי מאוד. ובנוי טוב. אוהב סקס מעניין , לא משהו מכאני. ומחפש את הפרטנרית שמרגישה כמוני. לגוון לצאת מהשגרה לרגעים קסומים ולמימוש פנטזיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח איזה חומוס אתה ליאור הדר....
רון15/10/2010לא נמאס לך מהשטויות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת
תוהה18/10/2010נשואה נראית טוב, גוף חטוב
מחפשת גיוון.
אם אתה מאזור המרכז.
תשאיר מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתובת
אני18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלי
רון18/10/2010אשמח אם תפני אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPick me
Mark24/10/2010היי... אני בן 29, נראה טוב, מאוד נחמד, לא בררן. אני אשמח אם תצרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHi
Mark24/10/2010היי... אני בן 29, נראה טוב, מאוד נחמד, לא בררן. אני אשמח אם תצרי קשר 0504953116
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לך לנסות
THM26/10/2010אני נשוי מהמרכז שרוצה רק סקס למלא את החסר בלי קשר... תשאירי פה הןדעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לך
רמי31/10/2010צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעים מאוד
רון01/11/2010היי,צהריים טובים
אני חייב להודות, מזה תקופה ארוכה אני חושב על קשר כזה.
אני פשוט היום בשלב כזה בחיים, שיש בי המון, המון געגועים לאותה תשוקה וריגושים של פעם, מבטיח שאין לי שום כוונה לשחק משחקים ושאני מאוד אמיתי.
אני נשוי ויש לי 3 ילדים, עוסק בתחום של יזמות ופיתוח עסקי.
אשמח להכיר.
יום טוב, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשה
אלי01/11/2010ני בחור כבן 37 צעיר ונאה מעוניין להזמין לחופשה בבית מלון מפואר בין התאריכים 21.11.10 ועד 24.11.10 בחורה ליברלית אשר אינה צריכה לבוא עם ארנק בכלל "פינוק מושלם מובטח"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש נשואה לפינוק הדדי מחוץ למערכת
יוני02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממש לא שפויי !
.ע.26/10/2010נראה לי אתה לא שפוי אתה אשכרה כותב שאתה תבגוד באישתך רק תזכור ה' רואה הכול !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)