מין דווקא לא עושים רק מאהבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין דווקא לא עושים רק מאהבה
    eyalrofe
    19/10/2010

הנשים שומרות את תשוקתן לעצמן, וחבל. הנשים מסתירות את שאיפותיהן המיניות, וחבל. לכן במאמרי אני פונה ל48% הגברים שבאוכלוסיה, אלה שלא מסתירים את חרמנותם, אלה שמודים בתשוקתם. בדרך כלל במערכת יחסים האישה דורשת בלעדיות בכל הקשור לחיי המין בזוגיות והגבר, גם אם הוא מסכים כמובן, ממשיך לחלום, לחשוק ולפנטז על נשים אחרות. לא מדובר בחשק לקשר זוגי רציני או בתשוקה לחיים עם אישה אחרת; מדובר בחרמנות פשוטה על האישה שעברה מולנו ברחוב היום, על הבחורה שעמדה לידינו עם רכבה בפקק של הבוקר או על המוכרת מחנות הנעליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מין דווקא לא עושים רק מאהבה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    21/10/2010

יפה.
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברים תמיד מפנטזים על אחרות?

ליטל
    31/10/2010

זה תמיד כך?
    בכל המקרים הגברים חרמנים על נשים אחרות גם אם יש להם אישה פצצה?
    זה מעניין אותי להבין את זה..
    זה לא משנה אם חיי המין שלהם סוערים הם עדיין יפנטזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

ליטל
    04/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו