לכל תושבות הפורום והמבקרות הזמניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל תושבות הפורום והמבקרות הזמניות
    אחד אחר
    26/11/2007

בנות. אתן באות .יורות טיל לפורום. כולם מתחילים להגיב אבל אתן נעלמות בלי שום תגובה .. אז לעזאזל או שתגיבו למה שכותבים לכן .או שתפסיקו לכתוב כל מיני הודעות מוזרות כמו " נשואה יפה" או" סקס עם חיות" וכדומה. אם העליתן נושא אז תהיינה פתוחות לתגובות. ואני לא מתכוון לכל אלה שמשאירים מייל סתמי והצעה למפגש מענג אלא לחבר'ה שבאמת רוצים לשתף ולהשתתף בחוויות , הזיות,תשוקות של אחרים/ות כי הרי כולנו כאן כדי לדבר או לעשות דברים שאי אפשר לדבר עליהם או לעשות אותם עם בן/בת הזוג . אז מספיק עם ירי הטילים. בואו נעבור לקרב מרובה משתתפים.
    ותסלחו לי בנות אני לא שוביניסט. מי שמכיר אותי מהתכתבויות קודמות יודע את זה. פשוט אני עוקב אחרי ההודעות ולצערי אתן הבנות משאירות הודעות ללא המשך. אמנם ישנם גברים שמשאירים הודעות סתמיות אבל אליהם , במילא אף אחד לא מתייחס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אתה צודק

שני
    27/11/2007

אבל יש פה אנשים מתחסדים שמורידים את כל החשק לתקשר בפורום הזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

ק
    28/11/2007

אגיד לך מה. ראיתי את ההודעה שלך ואת התגובות של אחרים עליה. את צודקת. ישנם אנשים שלא מוכנים לקבל תשוקות קצת שונות של אחרים. אבל זה בסדר. את צריכה להתמודד גם עם דעות שלא מוצאות חן בעינייך. אני לא יודע אם את מכירה אותי מהתכתבויות מלפני שנה בפורום. גם בי ניסו לפגוע וזה הגיע לרמה של קללות וקיבלתי גם מייל לא הכי נחמד מאיזה קנאי אחד. וגם זה בסדר .אבל סתם להכנס, לכתוב משהו ולהיעלם? מה להגיד לך יקירתי זה מייבש את הפורום. (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה הכי כיף!

עינבר
    03/12/2007

ככה אפשר להשאיר אותכם מתפתלים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך יפת עיניים שלי

אחד אחר
    04/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי עסוקה נשמה מה לעשות

שני
    03/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימן קריאה. יקירתי...

אחד אחר
    05/12/2007

התכוונתי באופן כללי למה שקורה בפורום ולא ספציפית אלייך. תני חיוך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וחוצמזה

אחד אחר
    05/12/2007

מה את מתרגשת מהמתחסדים. מה שמדליק אותך ,תאמיני או לא, מדליק ומסקרן המוני המונים. לא אשקר לך. גלשתי לאתר של סקס עם חיות. מודה ומתוודה בהתחלה זה נראה דוחה. אחר כך זה נראה מסקרן אבל בסוף... זה מדליק בטירוף. זה מעורר את התשוקות הכי לא רומנטיות שבאדם. יש אתר לא רע בנושא הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה אתר?

לילי
    06/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי שלום

סיון936
    03/12/2007

אמרת שאישתך לא יודעת על העבר, השאלה היא אם היא יודעת על מה שמתנהל היום.
    קח בחשבון שאם היא לא יודעת, וציינת שיש בניכם מערכת טובה והמין טוב גם הוא, ישנה שאלה גדולה של עד כמה אתה מוכן לסכן מה שיש לך היום!
    לגבי להכניס עוד מישהו למערכת במיטה - קח בחבשון שאפילו אם היא תסכים לכך, אתה מעמיד את המערכת שלכם במבחן, ושוב השאלה היא עד כמה אתה מוכן להניח על הכף...
    בדר"כ כשמכניסים דברים "חריגים" - כלומר אפילו אדם נוסף - למיטה אח"כ זה פותח תיבות שאולי לא היית רוצה שיהיו, וכמו שאמרת אתה כלל לא יודע איך היא תגיב לנושא...

אתה יכול לנסות בתור התחלה לנסות לשוחח איתה על הנושאים האלו במין ושאול איך באופן כללי היא מגיבה לזה... בלי שום קשר אליכם... ומתוך התגובות שלה לנסות ולראות אם בכלל שווה לך לקחת סיכון ולנסות להציע דברים כאלה...

אם אתה מעוניין להתחיל ולשתף אותה ב"סודות" שלך הייתי ממליצה שתלך לייעוץ זוגי / פסיכולוגי או כל דבר כזה ושתעשה את זה בליווי מקצועי... של איך לעשות דברים והאם כדאי לעשות את זה בנוכחות יועץ.... כיוון שאינני מקצועית בנושא זה.

בכל אופן בהצלחה

והמשך שבוע מצויין!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סורי אין לי שפנים בכובע

סיון936
    06/12/2007

סורי שאני לא כל כך מרתקת אותך... אבל אין לי שפנים בכובע, אני פשוט נמנעת מלשפוט אנשים, בטח כאלה שאני לא מכירה....

מנסיון אסור לשפוט אף אחד... (יש לי חברה שניהלה רומן עם גבר נשוי.... לא הבנתי ולא שפטתי... אם הזמן הסתבר לי כנכון שלא שפטתי אותה על כך שמשחקת עם הנשוי ועם עוד 2 אחרים במקביל, מסתבר שכיוון שנאנסה לפני מספר שנים, מאז אין בעינייה כלל חשובות או ערך למין...)

אז אני פשוט לא שופטת אף אחד... אבל שוב... שיחשוב רק אם שווה לו להפסיד את מה שהוא מתאר שיש לו....

חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקובי

david
    03/12/2007

לדעתי אתה צריך לנסות לדבר איתה הפוך על הפוך זאת אומרת תישאל אותה אם היא הייתה מוכנה להכניס אישה נוספת למיטה ותיראה תגובה ואז נמשיך אם לא יילך בהצלחחהההההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .............

סיון936
    04/12/2007

שים לב למה שאתה עושה....

אתה שם על הכף מערכת טובה...

והכי חשוב.... ילדים מעורבים פה בנושא....

לתשומת ליבך.....

תעשה כמובן מה שטוב לך .... אבל שים לב שאתה לא מפספס דברים נוספים שחשובים לך בחיים.... אמנם במישור אחר אבל לפי מה אתה מתאר חשובים לך לא פחות!!!!!!!!!

שוב בהצלחה!!!

והמשך שבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתור מבקרת חדשה... לא נעלמתי עדיין

קרנפית
    06/12/2007

הי, שאלתי לפני שבוע בערך על מין אנאלי, ורק היום היה לי זמן להיכנס לראות את התשובות...
    ככה זה שיש משפחה, עבודה, ילדים... אין זמן לכיופים אמיתיים...
    אז תודה על התשובות, בעיקר לסיוון, ואם יהיו התפתחויות כמובן אדווח בשמחה.
    בינתיים לסקס שגרתי ורגיל אנחנו לא מגיעים... אז לנסות דברים חדשים, אין בכלל על מה לדבר...
    אני בטוחה שיהיו לי דברים מעניינים אבוא ואספר,
    בינתיים רק כדי לתת טעימה קטנה, ולהזיל ריר לחרמנים שביננו...
    פעם אחרי מריבה קטנה שנמשכה לכמעט שלושה שבועות נטולי סקס, תוך כדי ירידות, כשאהובי ירד לי, התחלתי לרעוד, יותר מסתם התכווצויות של גמירה, וכל גופי רעד כל כך שפשוט התעלפתי לכמה רגעים, ונכנסתי לHY מצב של ערפול הכרה קל, וחוסר שליטה בנשימה וכו'... לקחו לי כמה דקות להירגע, וזה היה מטריף! כי תמיד רציתי להתעלף מרוב כיף בסקס.... ואף פעם זה לא קרה, חוץ מהפעם ההיא... הערב נגמר בסקס רגיל, שאני הייתי כבר פאסיבית לחלוטין... אבל הבחור נהנה אפילו שכבר הייתי מוטשת ולא יכולתי לרגש אותו בחזרה....
    ועדיין לא הצלחנו להגיע לשיא, שהיה בליל חתונתנו, 5 פעמים של סקס מלא כולל גמירות בלילה אחד...

בקיצור, יש לי עוד מה לספר, ואני נהייתי כולי כבר חרמנית... אני רק מקוה שאשמור על האנרגיה הזו עד הערב, כי יש לנו שתי מסיבות חנוכה עוד היום... ועד שיגיע הרגע של שקט בבית, מן הסתם שנינו נהייה כבר עייפים...
    אבל יש תקווה בכל זאת...

חג חנוכה מואר ושמח,
    קרנפית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף לכם...

אחד אחר
    07/12/2007

אנחנו בליל החתונה ספרנו צ'קים. חחחח....חחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי את מפנטזת על סקס עם גבר אחר

גיא
    07/12/2007

את לדעתי רוצה גבר אחר
    לנסות לחוות לנשוך את החיים
    בגלל שאין לך ויש לך משפחה ואהובך וכוליה
    את מסתפקת בלחשוב שאת מגרה גברים אחרים וכך מקבלת סיפוק מגברים אחלרים
    את מנסה להחליף את התשוקה לסיפוק מיני אמיתי מגבר אחר
    בסיפוק בגירוי מציצנות וכוליה
    אבל אן ספק את רוצה גבר אחר.
    את רוצה לבגוד
    את רוצה להרגיש אבר מין עומד זקוף מתלהב וחדש
    את רוצה להריח גוף נוסף
    לחוות שוב את הגיון.
    זו דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה בדיוק אתה מסיק את זה?

קרנפית
    07/12/2007

המחשבה הראשונה שעברה לי בראש, אחרי שקראתי את תגובתך היא:
    שטויות במיץ עגבניות, ומאיפה לעזאזל אתה מגיע ל מסקנה הזו???
    מספיק לי לשבת על הספה ולראות את בן זוגי חלף על פני, ואני כולי חושקת בו!
    אין לי שום רצון לגבר אחר, אני אוהבת מאוד את אישי היקר, ויש לנו חיים נהדרים!
    לא כולם משועממים כמוך שמחפשים כל היום את מה שאין להם, ומסתכלים בצלחת (או בכוס... תרתי משמע) של אחרים!
    טוב לנו ביחד, מדהים לנו מכל הבחינות!
    יש עוד כמה דברים בחיים חוץ מסקס... יש ילדים - פרי אהבה והכיף שמגיע אחרי הסקס, יש בית, משפחה, עבודה, חברים ועוד...
    נכון, טבע בני האדם להתגרות, ולחפוץ בבן המין השני, או במין בכל אופן, וההבדל של בני האדם מחיות, זה הרגש, והתבונה, ולכן עלינו להשתמש בתבונה שלנו ולדעת להבדיל בין סתם חשק ומשיכה לסקס לבין הרצון לממש אהבה עם אדם שאותו אוהבים - ואחת הדרכים הנפוצות היא סקס. אז לא כל מי שיש לו טיפה יובש בחיי המין מחפש מישהו אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו