מחפש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש
    הביישן
    23/01/2007

אני יודע שזה בנאלי אבל מחפש נשואה ,דיסקרתית ,שרוצה לחפש ריגושים
    בלי לפרק מסגרות.
    יש לי עוד כל מני דברים בסקס שבא לי לנסות אבל כיום לא יכול בגלל אישתי.
    אשמח לקבל תגובות מאנשים שבמצבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערבת...

מיטל
    23/01/2007

אבל נראה לי שלפעמים עדיף לנסות לפתור בעיות בסקס בתוך המסגרת שלך. קח בחשבון שקשר עם אישה אחרת יכול ליצור בינכם ניתוק שיחריף בעיות קיימות. למרות שנטיה הראשונה זה לחפש בחוץ כי זה יותר קל, צריך לדעת לשים דברים על השולחן ולפתור אותם קודם כל בתוך המסגרת. מעבר לזה, שאני לא חושבת שיש דבר כזה "בעיות בסקס", זה בדרך כלל משהו גדול יותר ומקיף יותר. אם אתה באמת רוצה לשמור על המסגרת שלך, תנסה להשקיע בה קצת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתפלאי - יש דבר כזה בעיות בסקס!

25/01/2007

והן נובעות בעיקר מכך שמדובר בשני אנשים שונים לגמרי. לכל אחד יש "מטען" משלו עם פנטזיות אחרות ותנוחות אחרות ובשביל חיות ביחד בשלום צריך לפעמים להתפשר.
    כנראה לאדון שפתח את ההודעה הראשונה נמאס להתפשר והוא רוצה לנסות ולחוות חוויות מיניות בלבד. קלטתי אותך נכון? אני מקווה שכן.

ובמקרים כאלו, אני חושבת שהוא צודק. אין דבר שמרתיח אותי יותר מדיקטטורי סקס למינהם שלא רוצים לנסות דברים חדשים ולא מוכנים שהפרטנר שלהם ינסה לבד. אין לזה שום צידוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו