מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה אותי יותראני26/10/2010
שלום,אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל אין לי יותר לאן לפנות אז בבקשה תעזרו לי.
אני בחורה בת 20,יפה,מטופחת,ואוהבת מין..הכרתי בחור לפני 3 חודשים והוא ממש היה דלוק עלי,לא היה מוריד ממני את עיניו,כל הזמן היה מחמיא לי,והיה חרמן עלי בטירוף,ובחודש וחצי האחרונים מה שאני רק לא עושה הוא פשוט לא רוצה אותי!!
אנחנו מתראים כ3 פעמים בשבוע ושוכבים רק פעם אחת אולי בשבועיים,וגם, רק לאיזה 15 דק' וזהו.
אתמול הוא הגיע לישון אצלי ואז בדיוק התחיל לי המחזור אז רציתי לפנק אותו ולרדת לו,אבל איך שרק התחלתי ללטף אותו הוא העיף לי את הידיים,ביקש שאני אעזוב אותו ואמר שהוא רוצה ללכת לישון. אני לא מבינה מה הבעיה ואם הבעיה בי,והמצב גורם לי לדיכאון,ומוריד לי את הביטחון העצמי ברמות!!בבקשה תעזרו לי,אני חייבת פיתרון או הסבר כי אני באמת לא רוצה לאבד אותו או לבגוד בו כי הוא ממש חשוב לי.
*אהה ואני יודעת בטוח שהוא לא בוגד בי אז מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סאמי
דוד ק.27/10/2010אני אשמח לעזור לך בנושא זה.צרי עימי קשר דרך המייל ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה אותי יותר - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/10/2010סאמי שלום,
יש גברים שהחשק המיני שלהם נמוך משמעותית מהחשק המיני של בת זוגם. נכון, שמקובל לחשוב שלנשים יש חשק מיני נמוך מיזה של גברים, אבל זה לא בהכרח כך.
ומכיוון שמערכת היחסים שלכם צעירה מאד וכבר בשלב צעיר כל כך יש פערים גדולים בחשק המיני, בהמשך הדרך הפער ילך ויחריף.
כדאי מאד שתשוחחי מיידית עם בן זוגך בפתיחות מירבית ובכנות מלאה, אלא אם קרה משהו או שהוא חולה ולכן אין לךו חשק מיני, עדיף לך להפסיק עכשיו את מערכת היחסים כי הבעיה לא תפתר בקלות בעתיד.
רותי בן- ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה אותי יותר-סאמי
אני27/10/2010תודה רבה על העזרה, וכן אני יודעת שזה מוזר ושבתחילת היחסים אנשים לרוב עושים את "זה" ללא הפסקה בגלל זה פניתי אליכם,אני כבר שוחחתי איתו בנושא והסברתי לו שזה מאוד חשוב לי וחסר לי,ושהקרירות שלו פוגעת בי אבל זה לא עוזר...אני באמת רוצה שהקשר שלנו יהיה קשר טוב אבל הגעתי כבר למצב שאני אפילו מפחדת לנשק אותו כי אני מפחדת שהוא שוב פעם ידחה אותי ויגיד משהו בסיגנון של :"שוב פעם את מתחילה,אוף"...
והוא לא חולה,אנחנו עובדים כל יום שעות דומות ושנינו לא "עייפים" או משהו כזה,אז אני באמת לא יודעת במה הבעיה..יש אולי פתרונות נוספים חוץ מלהיפרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סאמי
היי סאמי30/10/2010אשמח לשוחח איתך בנושא ולתת לך עצות אם תרצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)