עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אתי
    27/10/2010

היי אני בת 20 ואני נמצאת בקשר עם בן הזוג שלי כבר כמעט 4 שנים. עברנו לגור ביחד בשנה האחרונה. הסקס שלנו מעולה ולמרות שהבן זוג שלי גומר יחסית מהר אני נהנת אבל אני לא גומרת מחדירה. הבן זוג שלי יורד לי אחרי שהוא גומר ורק ככה אני גומרת. ואני מתגרה מחדירה אבל לא מצליחה או מספיקה לגמור. אז השאלה שלי היא אם זאת בעיה או שאם אפשר לעשות משו שאני כן אגמור מחדירה. החבר שלי מענג אותי בטירוך כשהוא יורד לי ואני ממש נהנת אבל אני רוצה להרגיש משו אחר ולנסות לגמור בדרך אחרת. יש אולי טיפים או משו שאפשר לעשות?

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    27/10/2010

לאתי,
    רק 20% מהנשים מגיעות לאורגזמה בזמן המשגל הכולל חדירה.
    זה מעולה שאת חווה אורגזמה ממין אורלי,וזה בסדר גמור. כדי לנסות לחוות אורגזמה תוך כדי החדירה, כדי להעריך במשחק המיני לפני החדירה, ובזמן החדירה לגעת באזורה דגדגן שלך ע"י היד שלך או של החבר, אפשר גם להעזר בגירוי על הדגדגן של ויברטור תוך כדי החדירה (יש ויברטורים מיוחדים שהגבר מלביש על בסיס הפין שלו ומגרה את הדגדגן) .
    בהצלחה,
    דר' דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו