חשק מיני נמוך של בעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני נמוך של בעלי
    עוד אחת
    28/10/2010

אני פונה אחרי הרבה התלבטויות.
    אנחנו נשואים קצת יותר משנה. הסקס אף פעם לא היה מי יודע מה (הוא תמיד היה גומר מהר). עם הזמן יש שיפור - שחל גם עם התחזקות האהבה שלי אליו

איך שלא יהיה יש לו חשק מיני ירוד הרבה פעמים אני ממש נעלבת מזה (מצידו להיות יחד פעם בשבועיים - שלושה זה מספיק...) פעם הוא זרק לי איזה משהו על חרדת ביצוע (היו לי מעט גברים לפניו אבל מסתבר שכשהתחלנו לצאת - ולבושתי אני אפילו לא זוכרת את זה - אמרתי לו שהיו לי טובים ממנו...)

טעות, נכון, מודה, אבל מה עושים עכשיו?? איך אני יכולה להעלות לבעלי - המדהים, החכם, היפה, החתיך, הסקסי בטירוף - את הביטחון העצמי? את הגבריות ואת האגו?

ניסיתי לדבר איתו על זה לא פעם - זה לא נושא קל לשיחה אחרי דקה או דקה וחצי הוא מעביר נושא
    זה הולך ומחמיר ואני כבר לא יודעת מה לעשות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני נמוך של בעלי

הוספת תגובה

• חשק מיני נמוך של בעלי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/10/2010

שלום לך,
    כפי הניראה את ממש לא פחדנית, שכן את מעזה להעלות נושא רגיש מאד על םני השטח.
    את מציינת שהאהבה שלך לבעלך המופלא הולכת וגוברת, וכדאי מאד שתאמרי לו זאת בדיוק במילים אלו.
    כן, גברים רבים חוששים שמא הם לא מספיק טובים בביצועים שלהם בחיי המין ולכן נמנעים מחיי מין. הטוב והנכון ביותר הוא לדבר על הנושא. אם את מתקשה לדבר איתו אפשר לפנות לטיפול זוגי/מיני ולהערכתי במעט מאד מפגשים תוכלו להתגבר על המכשלות.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו