דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף
    מרים
    30/10/2010

שלום ..אני בתולה ויש לי שאלה דחופה:
    חבר שלי ואני היינו אצלו בבית..בהתחלה הוא סתם אונן עליי כשהיינו צמודים והיינו לבוושים והכל... ולאחר שהוא גמר בתחתונים בפעם הראשונה הוא ביקש ממני לאחר 10 דקות שאעשה לו ביד והורדתי לו את התחתונים ונגעתי בתחתונים שלו והם היו רטובים מהזרע (נגעתי בזה ממש קצת)וכמובן נגעתי באיבר מינו אך הוא לא היה רטוב..והיד שלי הייתה יבשה לגמרי גם אחרי שנגעתי בתחתונים הרטובות!.
    לאחר מכן נרדמתי לחצי עשה בערך אפילו קצת יותר ואז הלכתי להתפנות לעשות פיפי וכשניגבתי את הפיפי (ניגבתי בטישו את הפיפי מאיבר המין כמובן)זה היה עם אותה היד שנגעה באיבר מינו ובתחתונים הרטובות..אך אני מדגישה שישנתי משהו כמו חצי שעה או 40 דקות וכמובן שנגעתי גם בכרית ובשמיכה בזמן שישנתי וגם ליטפתי את בן זוגי קיצר אותה היד שבעצם נגעה בזרע נגעה בעוד המון דברים עד שניגבתי איתה את הפיפי....אני מזכירה שבין הנגיעה באיבר מינו של בן זוגי לבין הזמן שהייתי בשירותים עברו מינימום 30 דקות ...האם אפשר להכנס מזה להריון?...לקחת פוסטינור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף

הוספת תגובה

• דחוףף - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/10/2010

למרים,
    בוודאות אין סיכון וכל אפשרות שתכנסי להריון בהתאם למה שאת כותבת.
    פוסטינור הוא לא כדור פשוט ויש לקחת אותו רק במצבי חירום.במצבך הנוכחי אין שום לקחת פוסטינור!
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה והמשך שאלה

מורצ'וק
    31/10/2010

תודה רבה על התשובה שלך....ויש לי עוד שאלה מה בעצם קורה לזרע כשהוא יוצא לאוויר העולם ונוכע בכל מיני דברין כגון היד שלי וכל מיני עצמים אחרים כמו שמיכה וכרית? האם תאי הזרע מתים במצב כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה והמשך שאלה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    31/10/2010

הזרע ממשיך "לחיות" עד חצי שעה מחוץ לגוף.אם הזרע בנרתיק הוא חכול לשרוד עד שלושה ימים.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו