דחוף! אני צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! אני צריכה עזרה
    עדי
    31/10/2010

אני בת 22 וחצי יש לי חבר כבר שנה וחצי אנחנו מאוד אוהבים אבל עוד לא שכבנו ואני בתולה.
    נראה לי שיש לי בעיה ,חבר שלי מאוד רוצה וגם אני כמובן אבל כל פעם שהוא ניסה להיכנס זה כאב לי נורא והפסקנו.
    ככה זה כל הזמן אנחנו מנסים ומפסיקים חבר שלי סובל מאוד וגם אני.
    בימים האחרונים זה החריף הוא נהיה מאוד מרוחק וקר ואני מרגישה על הפנים,קבעתי תור לרופאת נשים לעוד 3 שבועות כדי לראות אם ישנה בעיה.
    התייעצתי עם חברות והן טוענות שאין לי שום בעיה וזה סתם הלחץ ואני צריכה להרגע ואז גם לא יכאב לי.
    אני מפחדת לאבד אותו למרות שהוא אמר לי והוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי ושאני פשוט גם צריכה להבין אותו שזה מאוד קשה לו.
    אני חייבת עצה, עזרה שמישהו יענה לי בבקשה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף! אני צריכה עזרה

הוספת תגובה

• דחוף! אני צריכה עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    31/10/2010

בדיקה גניקולוגית זה רעיון טוב מאוד.צייני וספרי לרופאה את מה שקורה.עדיף להבדק על מדי גיקולוגית המתמח גם בבעיחת בתפקוד המיני.
    החברות שלך אולי צודקות במעט,מכיוחן שלחץ ומתח משפיע לרעה על האפשרות לקיים משגל,אבל זו לא הסיבה היחידה,וחוץ מזה אם הימתי מצליחה להרגע היית עושה זאת מזמן.במידת הצורך ואם ה עיה לא משתפרת פני לאבחון וטיפול ,אצל מטפל/ת מיני מוסמך.רשימת המטפלים המוסמכים באתר איטם.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו