צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    חסוי
    02/11/2010

שלום ,אני לא יודע איפה לכתוב את זה אז אני אכתוב פה.

אני בן 18 כבר ,ודי מביך לומר את זה אבל לא התנשקתי אף פעם צרפתית עם בחורה ,נשיקה בפה כן ,וגם אני לא הייתי עם בחורה ,

אני נלחץ מזה ,איך לנשק נכון ,אני לא יודע אם זה ילך טוב ,וכאשר נפגש עם הפה בזווית של נשיקה , לא יודע זה מלחיץ כאילו .

את האמת נראה לי שהיה לי מצבים להגיע לסקס עם בחורה ,כאילו גם אני לא הולך למסיבות כי אני נלחץ מזה .

אין לי בעיה של מראה דווקא אני נראה סבבה ,ובנות כאילו אני שם לב שמתעניינות בי ,אבל לא יודע אני לחוץ ואני מנסה כמה שפחות לחשוב על זה שלא היה לי חברה והכל וזה גורם לי לממש מצב של רגשי נחיתות ושאני פחות טוב מאחרים

אני מפחד שלא ילך לי בנשיקה ,או שנגיד אם אני יהיה עם אשה אני יגמור מהר מדי .

ויש לי שאלה שאינה כשורה כל כך , אם אני גמרתי במיטה עם בחורה , או שהיא ואני לא הספקתי מה עושים?

בנוסף יש לי מצבים שאני רואה שבנות נמשכות אלי , זה לא שאני לא בחור יפה והכל אבל גם נגיד איזה שנתיים שהייתי דתי ועכשיו אני כבר לא ,אז לא יצא לי מגיל 16 וחצי שום דבר עם בחורה .
    ואני לחוץ ,אני אשמח לעזרה גם מבחורים בגיל שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

• יקר

אשה יפה
    02/11/2010

גיל 18 הוא לאגיל פשוט, מתחבטים ומתלבטים עלהמון דברים, אבל הוא גיל יפה, שישבו המון קסם,
    אתה צריך לנוסת להשתחרר מהחרדה ולראותאת הצד החיובי - באהבה בין גבר לאשה, הרגעים הקסומים ביותר הם הרגעים של "פעם ראשונה", של ניסוי וטעיה, של ללמוד ביחד עם חברה שאתה אוהב, את המגע ואיך לאהוב זה את זה.
    חלק מהקסם שאתה יכול להציע לבנות הוא דוקא הראשוניות הזו, והרעננות - שלךיחד ראשונה אתם.
    ואני דוקא לא מציעה לך להתנסות עם מישהי מבוגרת ומנוסה יותר, אלא לחוות עד הסוף את החויה של הנסיון הראשון,והנשיקה הראשונה עם התום של נערה בגילך ותמימה כמוך - כשתלמדו ביחד זה עם זה, לאט לאט וחויה אחת כל פעם, אז לכל נשיקה ולכל ליטוף יהיה את הטעם המיוחד שלו, ואת הריגוש העצום שיכול להיות רק בפעם הראשונה.
    ואולי שכחתי להגיד - אתה לא לבד,
    כולם בגילך מתפארים בהמון נסיון עם המין הנשי, אבל האמת היא שהרבה רק מדברים, והרבה מאד הם כמוך , ללא נסיון, וזה בסדר גמור כיאתם עוד צעירים.
    מציעה לך לחפש את הקשר הטבעי עם בנות גילך, ואל תדאג, באופן טבעי תגיע גם לנשיקה כשזה יתאים לשניכם.
    וכשזה יגיע, הכל יסתדר - גם אם אולי ברגע מסויים האף יתנגש או השיניים, זה קורה לכל אחד - אז צוחקים ומטים קצת את הראש והכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

חסוי
    02/11/2010

כן אבל לא נעים בכלל לספר על זה למישהי ,מה אני יגיד ,לא הייתי אף פעם עם בחורה כי אני ביישן.

היא רוצה מישהו שיש לו ניסיון ,אני בן 18 כבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוח

אשה יפה
    03/11/2010

בגיל שלך יש הרבה בלי נסיון
    הבנות מבינות את זה יותר ממה שאתה חושב
    בכל מקרה אתה לא צריך לתת ל ההצהרות, פשוט כשתצאו ואם הנשיקה תקרה בצורה טבעית, אז תזרום עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח

רון
    02/11/2010

ורדה רזיאל ז'קונט שאפו לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/11/2010

אתה כנראה מופנם וחושש מלעשות טעות.קזה מאוד ליצור קשרים כשפוחדים מטעויות.חשוב לציין זשהדרך רצופה נסיונותו גם אם יש נשיקה שהיא לא מושלמת זה בסדר גמור.משתפרים עם הזמן.כולם לא נולדו עם מיומנות לנשק.זה נעשה מאהבה ותשוקה וזה בסדר.צריך רק לנעיז..
    ברעה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורמלי לחלוטין!!!

האח הגדול
    05/11/2010

כמו בכל דבר ראשון בחיים ישנה התרגשות ובמיוחד שמדובר על נשיקה ראשונה או לשכב עם בחורה.
    אני מציע שתדמיין שאתה הבחור ההוא שבתוך הגוף שלך האמיץ החתיך וההורס ותצא איתו לצייד ואיתו תעבור את המפגש הראשון והמביך מעט אבל מאוד מרגש!!!תזכור שהפחד משתק אבל מי שמנצח אותו הופך את הפחד לתשוקה.
    נ.ב
    תהיה בטוח שגם היא רוצה יחס חיבוק נשיקה וגם יחסי מין!!!
    ותזכור...........הדלק של האישה זה מילים יפות מחמאות על הריח שלה השיער החיוך לישבן ולגוף.ואם תאמר לה שהיא יפה והיא לטעמך היא כבר תתן לך נשיקה ראשונה...תנסה אחי ותראה.
    בהצלחה מרובה
    האח הגדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבבה תודה

חסוי
    05/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו