ילד ומבוגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד ומבוגרת
    סנופקין
    05/11/2010

אוף זה מעצבן, בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מפנטז על יחסים אירוטיים בין אישה בוגרת לילד קטן, משהו בבגרות הנשית החופשיות והנועזות מול הילד הסקרן גורם לי מאוד להתגרות מהמחשבה הזו, יש לציין שאני לא פדופיל חס וחלילה או משהו כזה, יצאתי עם הרבה נשים ואין לי שום משיכה לקטינים חלילה, כל ההתלהבות שלי היא אך ורק מהאישה, אסביר: אם היה מדובר רק בילד, מבחינתי הייתי רוצה אולי לחבק ולצבוט לו את הלחי אבל שום דבר שקשור למין. נקודה. האישה היא הנועזת היא העניין פה.

משהו בעובדה שאני כל כך אוהב נשים ואני מדמיין שהן מוכנות לעשות לילד מה שהייתי רוצה שיעשו לי ובוחרות לעשות דווקא משהו הזוי כזה, זה כאילו פוגע בי ומדליק אותי.

יש לי סיג של משיכה לדברים שהם קצת אסורים ונועזים (עד גבול מסויים) והעניין הזה תפס אותי, גם הייתי נוהג לצאת עם נשים מבוגרות ומאוד נהנתי מהתחושה שהן המבוגרות שמטפלות בי ודואגות לי, ועכשיו אני נהנה לפנטז מהצד על משהו שבכלל לא קשור אליי באופן אישי, רק לראות אישה בוגרת משתעשעת עם ילד בצורה מינית לא חייב מיני לגמרי אבל כל המחשבה שלאישה יש מחשבות זממיות בחדרי חדרים על אותו הילד גורמת לי ממש להדלק עד כדי כך שאני רואה לפעמים נשים מבוגרות ליד ילדים ברחוב ומתחיל לחשוב עם עצמי, האם יש מצב שהיא מסוגלת פתאום להתנשק איתו או להשתעשע איתו ברגע חד פעמי או שלא...

רק להבהיר, שאני נגד פדופילה וכל מה שקשור בלפגוע בילדים תמימים וקטנים וכל דבר שקשור בסבל אני ממש נרתע ממנו ונשבר לי הלב.

מה שכן, את הפנטזיות שאני מפנטז אני מדמיין אך ורק עם הנאה משותפת והרבה מסתורין... זתאמרת, העיסוק ב"מעניין אם יש לה איזה משהו מיני לילד הזה או לא"... זה ממש מטריף אותי, בבקשה תייעצו לי מה לעשות, והאם יש עוד אנשים שמכירים את התופעה הזו מהצד הנשי או הגברי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד ומבוגרת

הוספת תגובה

• ילד ומבוגרת - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    05/11/2010

שלום לך,
    פנטזיות, כל עוד הן נשארות בגדר של פנטזיות הן מותרות. אתה אדם מבוגר, שהפנטזיה הזו מדליקה אותך מינית, וזה בסדר גמור כל עוד אתה לא יוזם פעילות אסורה.
    העניין הוא שניראה לי שאתה מיוסר, מכיוון שאתה מבין שיש כאן חוסר תקינות חברתית, אפילו שכל הענין הוא רק בפנטזיה שלך.
    יתכן, שכדאי לך להתייעץ עם גורם מקצועי כמו סקסולוג/פסיכולוג כדי לפתור את הענין
    שבת שלום,
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 20+

סנופקין
    06/11/2010

וכבר הלכתי לטיפול בנושא הזה כי רציתי לדעת איך מתמודדים עם זה והאם זה נורמלי אבל זה לא עזר לי, הרגשתי שהטיפול יותר מדי מרוח ועולה הרבה כסף ככה שזה אופציה לא טובה כל השיחות האלה שכבר ניסיתי, האם את יכולה לתת לי קצת יותר חוות דעת פסיכולוגית למה אני חושב על דברים כאלה? הרי לילדים אני לא נמשך כמובן, אז למה דווקא העובדה שאני מפנטז על האישה עם הילד הקטן עושה לי את זה? והאם יש עוד אנשים שחוו את זה (שאני קצת ירגיע את המצפון שלי) או נשים שחוות את זה?

אני ממש סקרן...=/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו