על ויברטור וקרום הבתולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על ויברטור וקרום הבתולין
    אלין
    07/11/2010

שלום רב,
    אודה לעזרתכם, ובתקווה שאני בפורום המתאים. אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון.
    אני בחורה המתכננת להביא ילד לבד דרך בנק הזרע.
    כיוון שלעולם לא היתי ביחסי מין עם גבר ( ולא אני לא חד מינית, אלא שמזלי לא שפר עליי) הרופאת נשים ייעצה לי להשתמש בויברטור ובכך כביכול לאבד את בתוליי על מנת שהבדיקות למיניהם לא יהיו טראומתיות ולא ידממו לי.
    קראתי באתר המלצות על איך לבחור ויברטור, אך עדיין מתקשה בלבחור אחד כזה, מבחינת גודל, אורך וסוג. אשמח לקבל כאן טיפים והמלצות.
    שבוע טוב לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על ויברטור וקרום הבתולין

הוספת תגובה

• על ויברטור וקרום הבתולין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    07/11/2010

שלום לך,
    למעשה את צריכה ויברטור שהוא מעין סט של מרחיבים של הנרתיק. הויברטור נורכס מערכה של ארבעה ויברטורים הראשון צר והם הולכים ומתרחבים. הנבון ביותר חלפנות למרפאה לטיפול מיני הקרובה למקום מגורייך, שם יוכלו להתאים ולספק לך את הסט הנ"ל. רשימת המרפאות הציבוריות נמצאת באתר של איט"ם.
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותי תודה רבה!

אלין
    07/11/2010

האם ידוע לך אם ניתן לרכוש זאת טלפונית או דרך אינטרנט דרכם או דרך מקום אחר? חייבת להודות שאני מאוד נבוכה לגשת לשם.
    אם יש תמונה שניתן לצרף שאראה פחות או יותר כיצד זה נראה ואולי להזמין דרך האינטרנט אני מאוד אודה לך.
    (אגב, למה התכוונת במילה ויברטור "נורכס" ? אשמח להסבר\הבהרה)

יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון

לי
    07/11/2010

ניתן לקנות את זה באתרי אינטרנט מחו"ל, למשל natural woman, זה הכי זול ככה וזה מגיע בדואר לישראל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו