לא גומרת מאוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת מאוראלי
    .
    29/11/2007

היי,
    אני מפנה את השאלה לנשים וגברים גם יחד.
    האם זה נורמלי שאני לא גומרת כשיורדים לי? חבר שלי [לשעבר] ניסה מספר פעמים. הייתי רטובה בהתחלה, ואז אחרי שכבר לא קרה כלום, זה התחיל להציק.
    האם זה קשור בו או בי? אני יודעת איך לגמור לבד, ואפילו תוך שניות אם אני מגורה מאוד. גם עשיתי ביד לידו/מולו ככה שני לא מתביישת לגמור מולו. אני גם הרגשתי מאוד נוח איתו. הוא כל הזמן אמר לי כמה שאני מדהימה בכלל ולמטה בפרט, שיש לי ריח וטעם טוב. יכול להיות שהוא פשוט לא ידע איך, או שיש כאלה שפשוט לא גומרות מזה.
    תודה מראש על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת מאוראלי

הוספת תגובה

• אורלי

ben
    29/11/2007

הוא לא יודע את המלאכה!!!!
    צריך לחוש את האישה , לשמוע, ללטף במקומות הנכונים, ללקק נכון ובקצב משתנה,,ועוד הרבה
    צריך גם דימיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נורמלי לחלוטין

29/11/2007

אבל נראה שעם קצת אימונים והתכווננות את תוכלי ממש להנות מזה. יכול להיות שפשוטלא היה לך את הרגע הנכון בשביל זה. ממליצה לא לוותר ולא להתייאש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

.
    29/11/2007

מה הכוונה הרגע הנכון? ואיך אני יכולה להתכוונן?
    לא היה לי רגע יותר נכון מזה. זה היה עם בחור שאהב אותי ואני אותו, ונמשכנו אחד לשני מאוד.
    תמיד חשבתי שזה יהיה מטורף, וזה רק היה מאכזב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא צריך להתאמן יותר

שני
    29/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל א גומרת מאורלי

david
    03/12/2007

את אף פעם לא תגמרי מאורלי אם בן זוגך ישר יחחיל ללקק אותך ללא מיזמוזים וחדירה קלה לקראת סוף הסקס הוא צריך ללקק אותך בדגדגן ובו זמנית לדחוף לך אצבע בעדינות ולא להרפות להשתדל לשמור על אותו הקצב ואותה נקודה כל הזמן אחרת צריך להתחיל מחדש וזה מתסכל בהצלחה .תכתבו לי איך זה עובד ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא כן יכולה ליגמור באוראלי בלי

ג
    03/12/2007

מיזמוזים וחדירה גמירה ברובה היא עניין פיזי וחלק מימנה נפשי גם אם הוא ישר סתם יתחיל ללקק את הדגדגן היא יגמור המיזמוזים לא ממש יעזרו תאמין לי אני יודע על מה אני מדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה השטויות האלה בישביל מה

במבה
    04/12/2007

המיזמוזים למה זה עוזר? זה לא עוזר ליגמור ביכלל אישה גומרת עקב גירוי הדגדגן או נקודת הג'י
    מיזמוזים לא יעזרו למי שלא גומרת,אם אתה לא יודע בוודאות על מה אתה מדבר על תדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .....

סיון936
    04/12/2007

אין כזה דבר שאישה לא יכולה לגמור ממין אוראלי....

העניין שאם זו פעם ראשונה... יש סיכוי טוב שעד שתביני מה שקורה... לא ממש תצליחי לגמור...
    בכל זוגיות לוקח זמן עד שבן הזוג מכיר את "מערכת" שלך, ויכול לבצע שם ברמות שאת מצפה ממנו!!!!

במיוחד עם זו פעם ראשונה שהוא יורד לך....

תזרמי עם זה ותני לו הזדמנות....

מירידה טובה אם יודעים את המלאכה אין סיבה שלא לגמור...

אני יכולה לומר לך שמניסיון,,, עקב כך שכל אחת שונה במבנה שלה... לוקח זמן לדעת מה ואיך בדיוק!!!! אל תוותרי, ותני לו הזדמנות נוספת ( אפילו יותר) במיוחד אם הוא מוכן להשקיע!!!

אני מאחלת לך המון בהצלחה!!!

ואני אשמח לדעת שזה מסתדר.....
    אגב, לגיטימי לחלוטין שבנקודה מסויימת את מתייבשת... זה אומר שהגוף שלך מסופק,,, אפילו אם לא הגעת לאורגזמה של ממש.... ואז תיהיה פעם הבאה....

אגב, אחד האקסים שלי.... יצא לנו בטעות שוב להיפגש במיטה אחרי יותר מ 5 שנים... ופתאום הוא הפתיע אותי ביכולות הירידה שלו ברמות שאת אפילו לא יכולה לתאר.... ובמהלך כל הקשר שלנו, הוא היה רחוק מזה.... אז תזרמי עם זה ותני לזה זמן....

המשך שבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה. יקירתי

אחד אחר
    05/12/2007

גם אישתי לא גומרת מאוראלי. בהתחלה זה קצת הטריד אותנו אבל בסוף אמרנו : " נו אז מה". אז המין האוראלי הפך להיות חלק מדליק מה משחק המקדים . לא אני גומר כשהיא יורדת לי ולא היא גומרת מזה שאני יורד לה. אז אנחנו משתעשעים לנו במין אוראלי כחימום לסקס סוער ונטול עכבות. תאמיני לי שזה לא הפסד גדול לא לגמור ממין אוראלי. אבל אם באמת בא לך לגמור כשבעלך יורד לך אז יש המון דרכים לטפל בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון את ממש מותק...תודה!

.
    06/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו