כאבים בזמן קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן קיום יחסי מין
    כוכבית
    08/11/2010

אני בת 26 ויש לי בן זוג 4 חודשים ואנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין..כול פעם כשהוא מנסה להיכנס הוא לא מצליח..האיבר המין שלו "כאילו" בורח החוצה..ולי יש תחושה של כאבים וכאילו שורף לי למטה..מה הסיבה? חשוב לציין שאני לא בתולה והייתה לי זוגיות ארוכה (של 4 שנים) ללא בעיות. הודה לתשובתכם המהירה. כי אני אבודת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• כאבים בזמן קיום יחסי מין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/11/2010

כוכבית שלום,
    לדברייך אני מבין שאין מדובר בבעיית זקפה של הבחור, יש זקפה אבל לא מצליח לחדור.
    יתכן שמדובר בלחץ או סיבה אחרת היוצרת סגירה בלתי רצונית ובלתי נשלטת של השליש החיצוני של הנרתיק (כנראה שמדובר בוגיניסמוס). ממליץ לכם לקיים קשר מיני הכולל הכל מלבד נסיון למשגל מלא. משך שבועיים שלושה. לא לנסות חדירה! במידה ולא חל שיפור ביכולת החדירה ומשגל מלא אחרי שלושה שבועות, כדי לפנות לבדיקה ואיבחון גניקולוגי סקסולוגי. רשימת המטפלים והמרפאות המוסמכות באתר איטם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו