מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזמן קיום יחסיםאנה08/11/2010
מאוד צריכה את עזרתכם כיוון שאני מאוד מוטרדת מכך. בת 23 פרטנר קבוע כבר 5 שנים ולאחרונה קיימים כאבים נוראיים.
אני אכן מרגישה רטיבות אך אנחנו מאוד מתקשים בחדירה ובמהלך קיום היחסים עצמם ישנם כאבים חזקים וגם לאחר מכן- מאוד כואב לי לעשות פיפי. צריבה שלא חולפת כמה שעות.
אין שוני בהפרשות.
התבצע פאפס וקולפוסקפיה ונמצאה קונדילומה בצוואר הרחם שתצרב בקרוב אך נאמר לי כי אין קשר לכאבים.
האם תוכלו לחשוב על סיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן קיום יחסים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/11/2010על סמך תאורך כנראה מדובר בויסטיבוליטיס או בוגיניסמוס.
בוגיניסמוס-הצרות והתכווצות של השליש החיצון של הנרתיק,ולכן קושי ואי נוחות בחדירה.
בוסטיבוליטיס-מדובר בלקת של מבוא העריה. יש לשתי הבעיות טיפולים מתאימים.
ממליץ לך לפנות לגניקולוגית המתמחה גם בתפקוד מיני,לבדיקה כדי לאתר ולאבחן את הבעיה, ולאחר מכן הטיפול.
כתבי לי מהיכן את בארץ ואוכל להמליץ לך על גניקולוגית שמתמחה בתחום של תפקוד מיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באיזור חיפה
מ16/11/2010למען האמת עכשיו כשאני חושבת על זה, בממצאים שחזרו מהמעבדה עם הביופסיה מצואר הרחם נכתב גם שישנן דלקות חוזרות.
האם זו יכולה להיות הבעיה שמשפיעה על כאב בקיום היחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באיזור חיפה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/11/2010כן.כדי להבדק אצל גניקולוגית המתמחה בתפקוד מיני.
את יכולה לפנות לקליניקת יחסים- המרכז לשיפור התפקוד המיני של שרותי בריאות כללית והקריה הרפואית רמב"ם.
הקליניקה נמצאת בהדר במיגדל ארמון. מספר הטלפון של הקליניקה 048845757
הקליניקה מטפלת בכל הפונים לא משנה מאיזה קופה הם.
בקשי מהמזכירה לקבוע תור עם דר' אירנה גרטמן.
הימים שהקליניקה פעילה הם שני ורביעי משעה 17-20 .
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ביצעת בדיקות רגילות?
אשה יפה11/11/2010יכול להיות שמדובר בפטריה ואולי אפילו דלקת שהתפשטה לשלפוחית השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)