פשוט מעצבן..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשוט מעצבן..
    שני
    09/11/2010

היי,אני וחבר שלי 8 חודשים ביחד.. אני סומכת עליו מאוד והוא עליי.
    אבל..לפניי ..כשעוד היינו ידידים(ובהתחלה לכיוון רומנטי..), יצאנו למסיבה ובמסיבה היה מצב שידידה שלו כל הזמן ניסתה להתקרב אליו ולרקוד איתו ואני מנסה לשדר שיש ביני לבינו משהו והיא..בשלה. (הוא לא התקרב אליה אבל בוא נגיד שהוא לא הכי התנגד..והיא מתקרצצת-היא ככה על כל הבנים..) אני ממש העצבנתי ובאיזשהו שלב פשוט התעלמתי ורקדתי עם מי שבא לי.. בקיצור אני והוא רבנו כי הוא התחיל להתעצבן על זה שאני רוקדת ככה וכל זה.. ואז כשנגמרה המסיבה הוא בכוונה חיבק אותה מול הפרצוף שלי(והיא עם כל המחשוף שלה) וזה פשוט הרתיח אותי! מאאאז אני פשוט לא סובלת את הילדה הזאת כל פעם שאני רואה אותה אני פשוט חוטפת עצבים! עכשיו האמת זה פחות מרגיש לי ככה אבל עדיין יש משהו מצציק כשאני רואה אותה, אין כאילו אני פשוט לא משתחררת מההרגשה הזאת.
    משהו נוסף... יש לה חזה ממש גדול וכן..זה סקסי ... ופשוט מרגיש לי שכל פעם שיוצא מצב שניפגשים זה מה שהוא מסתכל שהוא רואה אותה ולא יודעת..אולי זה רק בראש שלי.. אולי אני קנאית ברמות קשות..אני באמת לא יודעת מה זה אומר.. מה שבטוח אני פשוט רוצה לדעת..מה השיטה לשכוח מזה! ולא להתיחס אליה? ..אחרי הכל עבר כבר הרבה זמן.
    ולמרות שזה יכול להיראות שאני לא מאמינה בקשר שלי ושלו..אז זה לא נכון כי אני ממש מאמינה בקשר ובו..פשוט זה משהו שנתקע לי בראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשוט מעצבן..

הוספת תגובה

• פשוט מעצבן.. - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    11/11/2010

שני שלום,
    הבחורה בעלת החזה השופע הייתה שם במקרה, מה זאת אומרת?
    זאת אומרת שיתכן ואת עם נטייה להיות מעט קנאית? ויכול להיות שאת לא ממש מרוצה מגודל החזה שלך? ויכול להיות שאת לא ממש בטוחה בחוסן של מערכת היחסים שלך ושל החבר שלך?
    כלומר, שנכון שהיה ספור במסיבה ההיא מזמן , רק שהספור האמיתי הוא הספור שלך עם עצמך שאת צריכה ללמוד לסמוך על עמך על המראה שלך, על מערכת היחסים שלך וגם על זה שאם יהיו אכזבות את תצליחי להתגבר עליהן.
    ואולי כדאי שתדברי על זה עם אמא או עם אחות גדולה או חברה ממש ממש טובה?
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו